Skip to content

Parhaat vinkit ja ideat löydät Kevätmessuilta!

Kaipaatko puutarhaideoita, pihanhoito-ohjeita tai neuvoja kasvien hoitoon? Miten kasvattaa itse kesäkukat? Mitkä ovat oikeat kylvöajat? Asiantuntijoita tapaat  yritysten omilla osastoilla. Esimerkiksi Viher- ja ympäristörakentajien osastolla saat neuvoja viherrakentamiseen ja näet erilaisia pihasuunnitelmia. Saat matkaasi myös hintatiedot niin työhön kuin materiaaleihinkin liittyen.

Ideapuutarha on  takuuvarma inspiraation lähde. Ja nythän on oiva aika kaivaa grillit esiin: pistä muistiin nämä 10 grillausvinkkiä >>. Ja ennen grillinkauden aloitusta edessä on grillin puhdistus.

Tekeekö mielesi uudistaa kotia? Etsitkö keinoja, joilla näppärästi pienillä kustannuksilla saat asuntoosi uutta ilmettä? Sisusta esittelee uusimmat trendit ja ihanimmat sisustusesineet. Malliparvekkeet antavat vinkkejä parvekkeiden sisustukseen. Innokas parvekeviljelijä löytää myös messuilta kaiken tarvitsemansa parvekelaatikoista taimiin.

Haussa uusi mökkilaituri, haaveissa kesäkeittiö tai tarve vierasmajalle? Oma Mökki -alueelta löydät kaiken kesämökille tarvittavan. Katso vinkit terassin rakentamiseen.

Mielessä uusi koti tai rakentaminen? Vai pientä pintaremonttia nykyisessä? Asu & Remontoi tekee haaveistasi totta! Paljon tietoa ja informatiivista ohjelmaa, sekä runsaasti rakentajalle ja remontoijalle suunnattua koulutusta. Poimi myös jo etukäteen talteen viisi mainiota vinkkiä remontoijalle! Haaveiletko sähkölaskun pienentämisestä aurinkopaneelien avulla tai sähköauton hankkimisesta?

Kevätmessut tuo kesän jo huhtikuussa Messukeskukseen! Nähdään Kevätmessuilla!

Osta liput!