Skip to content

Harkinnassa uusi käymälä?

Tutustu eri käymälöihin ja hyödynnä Kevätmessujen edulliset messutarjoukset!

Kompostikäymälä vai kuivikekäymälä?

Kompostikäymälä, kuivikekäymälä, polttava käymälä, pakastava käymälä – vaihtoehtoja  riittää. Mitä eroa on kompostikäymälällä ja kuivikekäymälällä? Jos on vasta hankkimassa käymälää vapaa-ajan asunnolle, mistä tietää, että mikä vaihtoehdoista on sopivin?

Käymälöiden erot

Jos käymälä on tulossa mökin sisätiloihin, lattian päälle asennettava kuivakäymälä on hyvä vaihtoehto. Se ei tarvitse viemäröintiä kuten vesivessa eikä sen asentamiseen tarvitse mitään erillistä lupaa. Vaihtoehtoja on useita kuten erotteleva, polttava ja pakastava.

Kompostikäymälä on monikäyttöinen, mutta se vaatii ehkä hieman enemmän tilaa, sillä asennuksessa kompostikäymälä tulee upottaa lattian sisään.  Usein kompostikäymälä sijoitetaan erilliseen rakennukseen.

Kompostikäymälä kompostoi jätteen jo säiliössä, sen säiliö on iso ja lämpöeristetty, joka mahdollistaa kompostoitumisen. Kompostikäymälässä sekä neste että kiinteät jätteet menevät samaan säiliöön. Kompostikäymälää voi hyödyntää myös elintarvikejätteen kompostointiin. Sen säiliötä voi tyhjentää vähän kerrallaan eli ei tarvitse olla kompostoitumattoman alkutuotannon kanssa tekemisissä.

Lue lisää käymälävaihtoehdoista!

Kevätmessuilla vertailet tuotteita helposti

Tule Kevätmessuille tutustumaan eri käymälöihin, vertaa tuotteita, keskustele asiantuntijoiden kanssa ja hyödynnä hyvät messutarjoukset!

Osta liput!