Siirry sisältöön
Retkelle & luontoon

Retkelle & luontoon

Retkelle & luontoon –
vinkit ja varusteet ulkoilmaharrasteista kiinnostuneille!

Uusi Retkelle & luontoon -teema-alue tarjoaa tietoa ja tuotteita muun muassa retkeilyyn, luontokuvaukseen ja moniin muihin aktiivisen ulkoilijan suosikkiharrastuksiin.

Alue houkuttelee paikalle niin aktiivisia harrastajia kuin lapsiperheitäkin nauttimaan erilaisista luonnon tarjoamista elämyksistä. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, tapahtumasta saat vinkit kaikkeen luonnossa liikkumiseen, retkeilyyn ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Tapahtumasta löydät myös mielenkiintoisimmat kohdetärpit. Miltä kuulostaa patikointi, eväsretki lähiluontoon tai pidempi vaellus Lapissa? Tapahtuma tarjoaa reitit, majoitukset ja vinkit aktiiviseen ulkoiluun niin lähialueella kuin Lapin tuntureillakin.

Vesiurheiluaktiviteetit

Vesiurheiluaktiviteetit yhdistävät luonnosta nauttimisen ja kuntoilun. Tutustu monipuolisiin vesiaktiviteetteihin ja löydä tarpeisiisi sopivia välineitä harrastuksen aloittamiseen olitpa sitten aloittelija tai kokenut harrastaja. Tule Retkelle & luontoon -alueelle ja löydä uusi tapa nauttia vedestä ja aktiivisesta elämäntyylistä!

Alueelta löydät mm.:

  • suppilaudat 
  • kanootit 
  • kajakit 
  • eFoil 

Retkeilykohteet ja -reitit

Alueelta löydät mielenkiintoiset retkeilykohteet ja monipuoliset reitit niin lähellä kuin arktisilla erämaa-alueilla. Tarjoamme inspiroivia vinkkejä täydellisen retkikohteen valintaan, unohtamatta erityisiä suosituksia ja vinkkejä retkeilyyn lasten kanssa. Tee matkastasi unohtumaton seikkailu!

Alueelta saat tietoa mm.:

  • Pyöräilykohteista ja -reiteistä 
  • Vaelluskohteista ja luonnonsuojelualueista 
  • Matkailusta 

Retkeilyvarusteet ja -vaatteet

Alueella esitellään laadukkaita retkipukeutumisen tuotteita, kuten paljasjalkakenkiä ja merinovillatuotteita. Täällä tarjotaan tuoreimmat vinkit retkivarusteiden valintaan ja hankintaan. Saat meiltä myös vinkkejä siitä, miten voit aloittaa retkeilyn vaivattomasti, kiinnittäen huomiota säänmukaisiin vaatteisiin, jalkineisiin ja herkullisiin retkieväisiin. Koe retkeilyn ilo ja lähde seikkailuun luonnon keskelle!

Retkieväät ja -ruoka

Liity mukaan messujen herkulliseen maailmaan, jossa avautuu laaja valikoima retkeilijän nautittavia herkkuja. Retkilavan ohjelma tarjoaa houkuttelevan kattauksen helppoja reseptejä, jotka vievät luontokeittiösi uusiin ulottuvuuksiin.