Skip to content

Asu & Remontoi tekee unelmista totta!

Asu & Remontoi -tapahtuma täydentää Kevätmessut-kokonaisuuden

Haaveissa uusi koti, rakentaminen, remontti nykyisessä tai haussa muuten vain uusia tuulia ? Asu & Remontoi tekee unelmistasi totta. Inspiroidu mallihuoneista ja poimi matkaasi ideoita oman kotisi uudistamiseksi – helposti ja nopeasti. Lisää innoitusta tarjoaa Kotipiha -alueen Raksanurkka pihapiireineen: luvassa on onnistuneiden hankintojen aarreaitta!

 

Esimakua ohjelmasta!

Raksanurkka sekä maksuttomat koulutukset

Raksanurkassa opit uusia menetelmiä, tutustut erilaisiin tuotteisiin ja näet alusta asti eri toimenpiteiden toteutuksen. Viimeisenä silauksena unelmiesi toteuttamiseksi voit osallistua remonttinikkareille suunnatuille koulutuksille. Värisilmä tarjoaa raksanurkassa läpi tapahtuman maksutonta sisustustusneuvontaa, tietoa uusista sisustustrendeistä sekä tapetointi- ja maalausnäytöksiä. Nurkkausta juontaa TV:stä tuttu remonttipiiskuri Perttu Sirviö!

 

 

Kotipiha

Kotipiha-alue esittelee niin etu- kuin takapihankin kasveineen. Kotipiha on koottu valmiista, suoraan toimittajilta hankittavista elementeistä ja taimista, joten kokonaisuuden tai sen osien toteuttaminen omaan pihaan on helppoa.Mallipihasta saa selkeän käsityksen siitä, mitä kaikkea kaikkein pienimmällekin omakotitontille mahtuu. Tänä vuonna kotipihan on suunnitellut Minna Harju, ja se on toteutettu yhteistyössä Mimmit Peinttaa -kollektiivin kanssa.

Gigantti-lava

Mitä ratkaisuja on keksitty rintamamiestalon remontoinnin ongelmakohtiin ja haasteisiin? Kuinka 70-luvun kuolinpesä muutetaan unelmien designkodiksi? Muun muassa näiden aiheiden lisäksi lavalla puhutaan hyvän sisäilman merkityksestä ja jaetaan vinkkejä sen ylläpitoon. Gigantti-lavaa juontaa ihastuttava Heidi Sohlberg jokaisena messupäivänä.

Huutokauppa

Maan kuulu kaupparatsu Jethro Rostedt saapuu sunnuntaina isännöimään huutokauppaa. Huudettavana olevat tuotteet ovat messuille osallistuneiden yritysten ilmoittamia. Tule tekemään löytöjä ja huutamaan itsellesi parhaat hinnat!

Asu & remontoi -tapahtuma on osana viiden tapahtuman kokonaisuutta. Messuhallissa samaan aikaan järjestetään Kevätpuutarha, Sisusta!, Lähiruoka & luomu sekä Omamökki. Yhdellä lipulla pääset tutustumaan kaikkiin tapahtumiin!

OSTA LIPUT