Skip to content

Asu & Remontoi tekee unelmista totta!

Asu & Remontoi -tapahtuma täydentää Kevätmessut-kokonaisuuden

Haaveissa uusi koti, rakentaminen, remontti nykyisessä tai haussa muuten vain uusia tuulia? Asu & Remontoi tekee unelmistasi totta. Inspiroidu mallihuoneista ja poimi matkaasi ideoita oman kotisi uudistamiseksi – helposti ja nopeasti. Lisää innoitusta tarjoaa Kotipiha -alueen Raksanurkka pihapiireineen: luvassa on onnistuneiden hankintojen aarreaitta!

Tapahtumassa nähtyä

Gigantti-lava – sisustamista ja kevään trendejä!

Mitä ratkaisuja on keksitty rintamamiestalon remontoinnin ongelmakohtiin ja haasteisiin? Kuinka alkuperäinen 70-luvun asunto muutetaan unelmien designkodiksi? Muun muassa näiden aiheiden lisäksi lavalla puhutaan hyvän sisäilman merkityksestä ja jaetaan vinkkejä sen ylläpitoon. Gigantti-lavaa juontaa ihastuttava Heidi Sohlberg jokaisena messupäivänä.

Huutokauppa

Maan kuulu kaupparatsu Jethro Rostedt saapuu sunnuntaina isännöimään huutokauppaa. Huudettavana olevat tuotteet ovat messuille osallistuneiden yritysten ilmoittamia. Tule tekemään löytöjä ja huutamaan itsellesi parhaat hinnat!

Raksanurkka sekä maksuttomat koulutukset

Toteuta unelmasi Raksanurkan ja maksuttomien koulutusten avulla! Raksanurkassa opit uusia menetelmiä, tutustut erilaisiin tuotteisiin ja näet alusta asti eri toimenpiteiden toteutuksen. Laita muistiin mm. Raksanurkan tapetointi ja maalausnäytökset tai Värisilmän osaston maksuton sisustuneuvonta. Nurkkausta juontaa TV:stä tuttu remonttipiiskuri Perttu Sirviö!

Kotipiha

Vuoden 2020 Kotipihassa on panostettu lasten viihtyvyyteen, sillä pihalta löytyy jättihiekkalaatikko, leikkimökki sekä turvalaatta-alustainen leikki- ja liikunta-alue. Lisäksi Kotipihalla on Fitness-alue, joka sopii niin ikään kiireisille perheenäideille. Kotipihan on suunnitellut Minna Harju ja sen upeat muraali-taideteokset on toteutettu yhteistyössä Mimmit Peinttaa -kollektiivin kanssa.
Lue lisää

Tapetointiohjeet

Ohjeet täydelliseen lopputulokseen

Katso ohjeet

Ekompi remontti

Kuinka teet remonttisi ekommin

Katso ohjeet

Asu & remontoi -tapahtuma on osana viiden tapahtuman kokonaisuutta. Messuhallissa samaan aikaan järjestetään Kevätpuutarha, Sisusta!, Lähiruoka & luomu sekä Omamökki. Yhdellä lipulla pääset tutustumaan kaikkiin tapahtumiin!

OSTA LIPUT