Skip to content

Asu & Remontoi tekee unelmista totta!

Asu & Remontoi -tapahtuma täydentää Kevätmessut-kokonaisuuden

Haaveissa uusi koti, rakentaminen, remontti nykyisessä tai haussa muuten vain uusia tuulia ? Asu & Remontoi tekee unelmistasi totta. Inspiroidu mallihuoneista ja poimi matkaasi ideoita oman kotisi uudistamiseksi – helposti ja nopeasti. Lisää innoitusta tarjoaa Kotipiha -alueen Raksanurkka pihapiireineen: luvassa on onnistuneiden hankintojen aarreaitta!

Kotipiha, Raksanurkka sekä maksuttomat koulutukset

Kotipiha-alue esittelee niin etu- kuin takapihankin kasveineen. Kotipiha on koottu valmiista, suoraan toimittajilta hankittavista elementeistä ja taimista, joten kokonaisuuden tai sen osien toteuttaminen omaan pihaan on helppoa.

Mallipihasta saa selkeän käsityksen siitä, mitä kaikkea kaikkein pienimmällekin omakotitontille mahtuu, miten se on hyvä toteuttaa ja mitä kaikki maksaa. Tulevassa tapahtumassa erityistä huomiota kiinnitetään lapsiperheiden tarpeisiin.

Raksanurkassa järjestetään erilaisia työnäytöksiä ja tietoiskuja. Opit uusia menetelmiä, tutustut erilaisiin tuotteisiin ja näet alusta asti eri toimenpiteiden toteutuksen.

Viimeisenä silauksena unelmiesi toteuttamiseksi voit osallistua remonttinikkareille suunnatuille koulutuksille.

Tuleva rakentaja?

Onko rakennusprojektisi vasta suunnitteilla? Rakentamiseen on helppo hurahtaa, niin kävi Apulannan rumpali Sipe Santapukillekin. Lue Sipe Santapukin talosta ja poimi myös Santapukin hyvät neuvot tulevaa projektiasi varten.

Sipe Santapukin talo

Lue myös

Vinkit saunan sisustus- ja valaistusvinkit Viisi vinkkiä remontoijalle Terassin rakentaminen Aurinkopaneelit omakotitaloon Sähköauton latauspiste kotiin