Skip to content

Asu & Remontoi tekee unelmista totta!

Asu & Remontoi -tapahtuma täydentää Kevätmessut-kokonaisuuden

Haaveissa uusi koti, rakentaminen, remontti nykyisessä tai haussa muuten vain uusia tuulia? Asu & Remontoi tekee unelmistasi totta. Inspiroidu mallihuoneista ja poimi matkaasi ideoita oman kotisi uudistamiseksi – helposti ja nopeasti. Lisää innoitusta tarjoaa Kotipiha -alueen Raksanurkka pihapiireineen: luvassa on onnistuneiden hankintojen aarreaitta!

Katso Asu & remontoi -tapahtuman vinkit messuille

Kevätmessujen ohjelma on julkaistu!

Tutustu ohjelmaan

Gigantti-lava – sisustamista ja kevään trendejä!

Mitä ratkaisuja on keksitty rintamamiestalon remontoinnin ongelmakohtiin ja haasteisiin? Kuinka alkuperäinen 70-luvun asunto muutetaan unelmien designkodiksi? Muun muassa näiden aiheiden lisäksi lavalla puhutaan hyvän sisäilman merkityksestä ja jaetaan vinkkejä sen ylläpitoon. Gigantti-lavaa juontaa ihastuttava Heidi Sohlberg jokaisena messupäivänä.

Huutokauppa

Maan kuulu kaupparatsu Jethro Rostedt saapuu sunnuntaina isännöimään huutokauppaa. Huudettavana olevat tuotteet ovat messuille osallistuneiden yritysten ilmoittamia. Tule tekemään löytöjä ja huutamaan itsellesi parhaat hinnat!

Raksanurkka sekä maksuttomat koulutukset

Toteuta unelmasi Raksanurkan ja maksuttomien koulutusten avulla! Raksanurkassa opit uusia menetelmiä, tutustut erilaisiin tuotteisiin ja näet alusta asti eri toimenpiteiden toteutuksen. Laita muistiin mm. Raksanurkan tapetointi ja maalausnäytökset tai Värisilmän osaston maksuton sisustuneuvonta. Nurkkausta juontaa TV:stä tuttu remonttipiiskuri Perttu Sirviö!

Kotipiha

Kotipiha-alue esittelee niin etu- kuin takapihankin kasveineen. Kotipiha on koottu valmiista, suoraan toimittajilta hankittavista elementeistä ja taimista, joten kokonaisuuden tai sen osien toteuttaminen omaan pihaan on helppoa. Mallipihasta saa selkeän käsityksen siitä, mitä kaikkea pienimmällekin omakotitontille mahtuu. Kotipihassa on panostettu lasten viihtymiseen, sillä pihalta löytyy jättihiekkalaatikko, leikkimökki sekä turvalaatta-alustainen leikki- ja liikunta-alue. Fitness-alue sopii myös kiireisen perheenäidin tai vaikkapa vireän isoäidin kuntoiluun. Alueella hyödynnetään HB-Betonin monikäyttöisiä, liikenne-esteiksi
suunniteltuja ekoblokkeja, jotka valmistetaan vastuullisesti ylijäämä- ja palautusbetonista. Suunnitteilla on myös värikkäitä, kasvien osittain peittämiä muraaleja, jotka tuovat alueelle omaa, persoonallista ilmettä. Muraalit saavat jatkokäyttöä, sillä ne myydään tapahtuman jälkeen eteenpäin. Tänä vuonna kotipihan on suunnitellut Minna Harju, ja se on toteutettu yhteistyössä Mimmit Peinttaa -kollektiivin kanssa.

Asu & remontoi -tapahtuma on osana viiden tapahtuman kokonaisuutta. Messuhallissa samaan aikaan järjestetään Kevätpuutarha, Sisusta!, Lähiruoka & luomu sekä Omamökki. Yhdellä lipulla pääset tutustumaan kaikkiin tapahtumiin!

OSTA LIPUT