Skip to content

Asu & Remontoi tekee unelmista totta!

Asu & Remontoi -tapahtuma täydentää Kevätmessut-kokonaisuuden

Haaveissa uusi koti, rakentaminen, remontti nykyisessä tai haussa muuten vain uusia tuulia? Asu & Remontoi tekee unelmistasi totta. Inspiroidu mallihuoneista ja poimi matkaasi ideoita oman kotisi uudistamiseksi – helposti ja nopeasti. Lisää innoitusta tarjoaa Kotipiha -alueen Raksanurkka pihapiireineen: luvassa on onnistuneiden hankintojen aarreaitta!

Tapahtumassa

 

Gigantti-lavaa juontaa ihastuttava Heidi Sohlberg jokaisena messupäivänä. Lavalla jaetaan vinkkejä rakentajille ja erityisesti ensirakentajille. Tule kuulolle!
Toteuta unelmasi! Raksanurkassa opit uusia menetelmiä, tutustut erilaisiin tuotteisiin ja näet alusta asti eri toimenpiteiden toteutuksen. Nurkkausta juontaa to-pe TV:stä tuttu remonttipiiskuri Perttu Sirviö, ja lauantaista sunnuntaihin juontovuorossa on näyttelijä ja juontaja Elina Aalto.
Vuoden 2022 Kotipihassa on panostettu lasten viihtyvyyteen, sillä pihalta löytyy jättihiekkalaatikko, leikkimökki sekä turvalaatta-alustainen leikki- ja liikunta-alue. Kotipihan on suunnitellut Minna Harju ja sen upeat muraali-taideteokset on toteutettu yhteistyössä Mimmit Peinttaa -kollektiivin kanssa. Lue lisää

Asu & remontoi -tapahtuma on osana viiden tapahtuman kokonaisuutta. Messuhallissa samaan aikaan järjestetään Kevätpuutarha, Sisusta!, Lähiruoka & luomu sekä Omamökki. Yhdellä lipulla pääset tutustumaan kaikkiin tapahtumiin!

OSTA LIPUT

Tapetointiohjeet

Ohjeet täydelliseen lopputulokseen

Katso ohjeet

Ekompi remontti

Kuinka teet remonttisi ekommin

Katso ohjeet