Asu & Remontoi tekee unelmista totta

Asu & Remontoi -tapahtuma on uusi lisä Kevätmessut-kokonaisuuteen.

Haaveissa uusi koti, rakentaminen, remontti nykyisessä tai haussa muuten vain uusia tuulia ? Asu & Remontoi tekee unelmistasi totta. Inspiroidu mallihuoneista ja poimi matkaasi ideoita oman kotisi uudistamiseksi – helposti ja nopeasti. Lisää innoitusta tarjoaa Kotipiha -alueen Raksanurkka pihapiireineen: luvassa on onnistuneiden hankintojen aarreaitta! Äläkä missään tapauksessa missaa sunnuntaista huutokauppaa!

Katso huudettavat tuotteet!

Kotipihalta kohti toteutusta

Tapahtumassa esitellään uusi alue: Kotipiha etu- ja takapihoineen sekä kasveineen. Kotipiha on koottu valmiista, suoraan toimittajilta hankittavista elementeistä ja taimista, joten kokonaisuuden tai sen osien toteuttaminen omaan pihaan on helppoa.

Mallipihasta saa selkeän käsityksen siitä, mitä kaikkea kaikkein pienimmällekin omakotitontille mahtuu, miten se on hyvä toteuttaa ja mitä kaikki maksaa.

Raksanurkassa isäntänä Perttu Sirviö

Uudistetussa Raksanurkassa järjestetään erilaisia työnäytöksiä ja tietoiskuja. Raksanurkan isäntänä toimii TV:stä tuttu, remonttipiiskurinakin tunnettu Perttu Sirviö.

Aiheina ovat muun muassa erilaiset pintakäsittelyt, päästöttömät ekomaalit, vanhojen puupintojen uudistaminen terassiöljyllä sekä valaistusvinkit led-valoille. Sisustussuunnittelija Malla Tapio kertoo sekä siitä, miten kodista saa harmonisen ja kodikkaan värisuunnittelun keinoin ja siitä, miten nykytrendien värejä voi poimia sisustukseen laittamatta kaikkea uusiksi

Katso koko Raksanurkan ohjelma Osta liput!

Maksuttomia koulutuksia ja hyödyllisiä luentoja

Viimeisenä silauksena unelmiesi toteuttamiseksi voit osallistua remonttinikkareille suunnatuille koulutuksille. Osallistu PRKK:n maksuttomiin koulutuksiin ja käy kuuntelemassa, mistä ongelmatalon voi tunnistaa.

Ilmoittaudu maksuttomiin koulutuksiin Osta liput!

Tuleva rakentaja?

Onko rakennusprojektisi vasta suunnitteilla? Rakentamiseen on helppo hurahtaa, niin kävi Apulannan rumpali Sipe Santapukillekin. Lue Sipe Santapukin talosta ja poimi myös Santapukin hyvät neuvot tulevaa projektiasi varten.

Sipe Santapukin talo

Lue myös

Vinkit saunan sisustus- ja valaistusvinkit Viisi vinkkiä remontoijalle Terassin rakentaminen Aurinkopaneelit omakotitaloon Sähköauton latauspiste kotiin