Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisustamisen juhlaa

Sykkiikö sydämesi sisustamiselle, innostutko, kun kodissasi kohtaavat täydelliset väriyhdistelmät? Kevätmessujen sisustajan taivaasta löydät ihanimmat ja trendikkäimmät tuotteet kotiisi, mökillesi tai vaikkapa terassillesi. Piensisustamisen lisäksi löydät Sisustasta huonekaluja, sänkyjä ja patjoja sekä erilaisia tekstiileitä.

Trendikoti – kevään 2023 uutuus Sisusta-tapahtumassa

Keväällä 2023 Sisusta-tapahtumassa nähdään uutuutena Trendikoti, kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jonne voit astua sisään ja jossa pääset tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin ja trendeihin niiden luonnollisessa ympäristössä. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta. Tule paikalle aistimaan trendejä ja tekemään uusia löytöjä!

 

Ensimmäistä kertaa Kevätmessuilla nähtävä Trendikoti esittelee neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja näyttää esimerkein, miten trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.

Neljästä kodissa esiteltävästä trenditeemasta nostetaan esiin kaikkia perheenjäseniä puhuttelevia asioita. Lapsille ja kotieläimet saavat omat kalusteet ja tilat, ja parvekkeesta tulee kodin keidas, jossa voi ladata akkuja. Esillä on myös runsaasti uutuustuotteita ja arkea kohottavaa luksusta. Uutta teknologiaa esimerkiksi keittiöön tarjoavat monesta kokkausohjelmasta tutut vakuumi- ja lämpölaatikot.

 Trendeissä korostuvat nyt turvallisuus, hyvinvointi, vastuullisuus ja arjen sujuvuus.

Rohkeana värienkäyttäjänä tunnettu suunnittelija lupaa, että Trendikodissa nähdään runsas väripaletti. Jokainen trendi tarjoaa oman värimaailmansa, joten mukana on skandinaavista vaaleaa, värikästä retroa, vaaleanvihreää ja seinäpintoja punaisen eri sävyissä.

 

Lue lisää

Mukana Trendikodissa

 

Nomart, Kuusilinna, INR Iconic Nordic Rooms, Pentik, Jean Vernet, BJELIN, Fargo, Cent-listat, Novart, Pieni maalikauppa, Lastenhuone.fi, Naka, Pihlgren & Ritola, Suomen Luonnonmaalit, Pukkila, Osmo Color, Arkipelaga, iRobot, K-rauta, Villeroy & Boch, Hietakari, KOIVUI, Aitokaluste, Colornova.

Tutustu lisää yrityksiin

Ohjelmalava

Trendilavan teemoja ovat sisustus, asuminen ja remontointi. Lavalla kuullaan mm. kevään sisustustrendit, jaetaan vinkkejä oman kodin järjestykseen ja kaaoksen kesyttämiseen sekä lajitteluun. Lavan juontaa Elina Aalto Katso ohjelma