Skip to content

 

 

 

 

 

 

Sisustamisen juhlaa

Sykkiikö sydämesi sisustamiselle, innostutko, kun kodissasi kohtaavat täydelliset väriyhdistelmät? Kevätmessujen sisustajan taivaasta löydät ihanimmat ja trendikkäimmät tuotteet kotiin mökille tai vaikkapa terassille. Piensisustamisen lisäksi löydät Sisustasta huonekaluja, sänkyjä ja patjoja sekä erilaisia tekstiilejä.

Osta liput

Trendikoti – astu sisään inspiroivaan kaupunkikotiin

 

Vuonna 2023 ensimmäistä kertaa toteutettu ja suuren suosion saavuttanut Trendikoti jatkaa Kevätmessuilla vuonna 2024! Trendikoti on kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jonne voit astua sisään ja jossa pääset tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin ja trendeihin niiden luonnollisessa ympäristössä. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta. Tule paikalle aistimaan trendejä ja tekemään uusia löytöjä!

 

Trendikodin trendit 2024

Trendikoti esittelee jälleen neljä ajankohtaista sisustustrendiä ja näyttää esimerkein, miten trendit kääntyvät ideoiksi ja inspiraatioksi oman kodin sisustukseen. Trendikodin suunnittelijan Malla Tapion lähtökohtana on luoda innostava ympäristö, josta voi poimia ideoita matalalla kynnyksellä.

Välimeren lämpimät ja herkulliset hedelmäsävyt hehkuivat jo Trendikodin 2023 ensiesittelyssä. Tämä aprikoosin ja persikan sävyjen esiinmarssi sisustuksessa vain vahvistuu vuonna 2024. Joko sinä olet SEKAISIN APRIKOOSISTA? Tämä ja kolme muuta trendiä näyttäytyvät kodikkaasti kerroksittain Trendikodin eri huoneissa.

Lue lisää

Sisusta-alueella tapahtuu

Trendilavan teemoja ovat sisustus, asuminen ja remontointi. Trendilavan ohjelmassa kuullaan tämän hetken kiinnostavimmat sisustustrendit, keskustellaan antiikista ja vintagesta ja kuullaan vinkit onnistuneeseen keittiöremonttiin. Katso ohjelma
Kevät innostaa jälleen sisustamaan! Haluaisitko kotiisi tai mökillesi sisustusvinkkejä? Tule tapaamaan Sissareita. Voit ottaa mukaan pohjapiirustuksesi, tai mitat ja kuvia tilasta, jonka sisustamiseen toivot neuvoja. Sissarit tarttuvat haasteeseesi, noin vartin verran saat veloituksettomia sisustusvinkkejä. Mikäli kaipaat sisustusideoita kotiisi tai mökillesi suuntaa Sissareiden osastolle 3e21. Sissarit ry on joukko osaavia sisustussuunnittelijoita ja alan muita tekijöitä ympäri Suomen. Löydä oma sisustussuunnittelijasi!
Kevätmessujen työpajoissa kävijät pääsevät työstämään luovuutta ja nauttimaan käsillä tekemisestä. Taidepelikorttityöpajassa piirretään omat korttihahmot ja voimatuoksutyöpajassa jokainen valmistaa oman henkilökohtaisen, taskuun menevän voimatuoksu-roll onin.
Trendikodin viereen avautuu Pop up -kauppa, josta löydät Trendikodissa esiteltäviä piensisustuksen tuotteita myynnissä. Bongaa sinua kiinnostava tuote Trendikodista ja nappaa se heti mukaasi Trendikodin viereen sijoittuvasta Pop up -kaupasta! Lue lisää Trendikodista