Skip to content

OmaMökki on vapaa-ajan asumisen tapahtuma

OmaMökki-tapahtuma kokoaa kaiken, mitä mökillesi tarvitset paljusta pihakeittiöön tai uuteen aittarakennukseen. OmaMökki on ammattilaisten remonttivinkkejä, huusseja, laitureita ja paljuja, tunnelmallisia sisustusideoita unohtamatta.  OmaMökki-messuilla pääset toteuttamaan kesäparatiisiin liittyvät unelmasi ja löydät lisää unelmoitavaa.

 

 

 

Vuoden mökkiläinen 2023 on vaikuttaja, stylisti ja Tuplakääkpodcastin juontaja Kirsikka Simberg!

OmaMökki-tapahtumassa palkitaan vuosittain Vuoden Mökkiläinen, joka osaltaan edistää mökkeilyä sekä mökkikuntansa toimintaa. Vuoden 2018 tunnustuksen sai televisiostakin tuttu Vappu Pimiä, vuoden 2019 palkinnon nappasi radiosta ja televisiosta tuttu juontaja, Anni Hautala ja vuonna 2022 vuoden mökkiläisiksi palkittiin juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ilkka ”Ile” Uusivuori.

Osta liput!

Ohjelmalava

Kevätlavalla kuulet ajankohtaiset vinkit ja neuvot pihaan, puutarhaan ja mökille. Tarjolla on vinkkejä mm. luomulaatuisen kasvimaan perustamiseen, mitä mökin kunnostuksessa ja ylläpidossa tulisi ottaa huomioon, paljonko pihan rakentaminen maksaa ja miten saunominen edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia Katso ohjelma