Skip to content

OmaMökki

Meille mökkihöperöille

OmaMökki on vapaa-ajan asumisen tapahtuma

OmaMökki-tapahtuma kokoaa kaiken, mitä mökillesi tarvitset paljusta pihakeittiöön tai uuteen aittarakennukseen. OmaMökki on ammattilaisten remonttivinkkejä, huusseja, laitureita ja paljuja, tunnelmallisia sisustusideoita unohtamatta.  OmaMökki-messuilla pääset toteuttamaan kesäparatiisiin liittyvät unelmasi ja löydät lisää unelmoitavaa.

Mökkipuolelle rakennettava, vapaa-ajanasumiseen soveltuva piha sisältää tavanomaisten elementtien lisäksi ripauksen ylellisyyttä. Pihalle toteutetaan ulko-spa sekä katettu ulkokino. Uniikkia suunnittelua edustava pihasauna on järven rannalla, ja mallipihassa on selkeärajaisten istutusalueiden lisäksi käytetty paljon kunttaa, joka samalla kuvaa rakentamisen yhteydessä säästettyä alkuperäistä maapohjaa. Käytännöllinen ja tunnelmallinen valaistus tuo pihalle turvaa pimeän aikaan.

OmaMökki-tapahtumassa palkitaan vuosittain Vuoden Mökkiläinen, joka osaltaan edistää mökkeilyä sekä mökkikuntansa toimintaa. Vuoden 2018 tunnustuksen sai televisiostakin tuttu Vappu Pimiä, ja vuoden 2019 palkinnon nappasi radiosta ja televisiosta tuttu juontaja, Anni Hautala.

Katso mökkipiha Osta liput!