OmaMökki on vapaa-ajan asumisen tapahtuma

OmaMökki-tapahtuma kokoaa kaiken, mitä mökillesi tarvitset paljusta pihakeittiöön tai uuteen aittarakennukseen.  OmaMökki on  ammattilaisten remonttivinkkejä, huusseja, laitureita ja paljuja tunnelmallisia sisustusideoita unohtamatta.  OmaMökki-messuilla pääset toteuttamaan kesäparatiisiin liittyvät unelmasi ja löydät lisää unelmoitavaa.

OmaMökki-tapahtumassa palkitaan vuosittain Vuoden Mökkiläinen, joka osaltaan edistää mökkeilyä sekä mökkikuntansa toimintaa. Vuoden 2018 tunnustuksen sai televisiostakin tuttu Vappu Pimiä – kukahan ensi kerralla pokkaa palkinnon?

Mökkipiha oleiluun

OmaMökki -tapahtuman Mökkipiha on suunniteltu siten, että se antaa mahdollisuuden sekä puuhailuun että oleiluun.

Nykyisin tuntuu, että varsinaiseen lomailuun ja oleiluun varattu loma-aika on lyhentynyt. Halusimme suunnitella mökkipihan siten, että kaikki vapaa-aika ei kulu pihan hoitamiseen. Muun muassa hyötypuutarha toteutetaan kerroskakkumaisella rakenteella, joka istutetaan täyteen valmiita salaatti- ja yrttitaimia, Tiina Holmberg Puutarhaetsiviltä toteaa.

Mökkipihalta löytyvät luonnollisesti sauna, puuvaja, puucee, grillipaikka sekä mönkkärivaja. Hevoshakamaista tunnelmaa tuovat puuhepat ja pihan koristeina ovat risuista ja varvuista tehtyjä lintuja ja muita metsän eläimiä.

Osta liput!