Skip to content

Inspiraatiota, ideoita, ihania ostoksia sekä monta mielenkiintoista esiintyjää!

2020 Kevätmessujen ohjelma on julkaistu!

Suomen suurimpana puutarhanhoidon tapahtumana, Kevätmessut kattaa lisäksi rakentamisen ja remontoinnin sekä piensisustamisen ja lähiruoan. Huikea kokonaisuus koostuu tapahtumista Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu.

Messujen ajankohta on 2.-5.4.2020

Tutustu ohjelmaan

Osta kaksi torstailippua yhden hinnalla!

Tapahtumat ja mallipihat

Ensi vuoden huhtikuussa järjestettävien Kevätmessujen mallipihat pursuavat ideoita tavallisten asukkaiden pihojen toteuttamiseen. Asu & Remontoi -osion kotipiha antaa hyviä vinkkejä lapsiperheiden viihtyvyyteen ja peuhailuun. OmaMökin mökkipihasta löytyvät niin spa kuin ulkokino ja Kevätpuutarhan ideapuutarhasta saa parhaat vinkit niin moderniin kuin kukkivaankin puutarhaan. 

Asu ja remontoi

Tutustu tapahtumaan

Lähiruoka & luomu

Tutustu tapahtumaan

Kevätpuutarha

Tutustu tapahtumaan

 

Kotipiha -alue

Tutustu alueeseen

Ideapuutarha

Tutustu alueeseen

Raksanurkka

Tutustu alueeseen

 

Vuoden lähiruokateko – haku on käynnissä 23.2.2020 asti!

Palkinnon saaja voi olla yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö, joka on teoillaan tai sanoillaan tiedottanut lähiruoan merkitystä ja/tai vaikuttanut kestävän kehityksen mukaisen toiminnan toteutumiseen. Palkinnon suuruus on 2000 euroa.

Lue lisää ja ilmoita itsesti tai mielestäsi palkinnon ansainnut.

Vuoden lähiruokateko

Lasigalleriassa järjestettävät näytökset ovat rentoja ja nopeatemopoisia "kukkatietoiskuja". Neuvoja ja vinkkejä leikkokukista ja kimpuista. Lue lisää ja katso aikataulut
Yksi vuoden suurimmista kukkasidontakilpailuista Suomessa. Kilpailu on kansainvälinen ja avoin kaikille alan ammattilaisile ja opiskelijoille. Tutustu kilpailuun