Skip to content

Inspiraatiota, ideoita
ja ihania ostoksia!

Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.3.2024

Tutustu kevätmessujen alueisiin

Inspiroidu kevätmessuilla

Trendikoti on kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jonne voit astua sisään ja jossa pääset tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin ja trendeihin niiden luonnollisessa ympäristössä. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta. Tule paikalle aistimaan trendejä ja tekemään uusia löytöjä!
Kevätmessujen Ideapuutarha on rakastettu teema-alue, josta kävijä saa ideoita, vinkkejä, tietoa ja inspiraatiota omalle pihalle, puutarhaan ja mökille. Puistomainen viherkeidas istutuksineen ja vesiaiheineen on ihastuttanut Kevätmessujen kävijöitä vuodesta toiseen ja tänäkin vuonna alueella nähdään kevään uutuudet ja trendit kasveista pintamateriaaleihin ja kalusteista rakenteisiin. Alueen suunnittelusta vastaa maisemasuunnittelija Minna Harju ja rakentamisesta Rainset yhdessä Messukeskuksen kanssa. Ideapuutarhan uudet suunnitelmat julkaistaan 9.2. joten pysy kuulolla ja tilaa uutiskirje!
Puutarhaliiton, Messukeskuksen ja Pihailon järjestämässä näyttelyssä pääset kurkistamaan 7 kiehtovaan miniatyyripuutarhaan. Jokainen puutarha on oma elävistä kasveista, kivi- ja puumateriaaleista pieneen laatikkoon rakennettu maailmansa. Mitä puutarhassa on juuri tapahtunut? Kuka puutarhaa käyttää? Mitä siellä tulee pian tapahtumaan? Minikokoinen rekvisiitta saa mielikuvituksen heräämään! Näyttely on auki koko tapahtuman ajan Messukeskuksen eteläisessä aulassa. Puutarhojen toteutuksesta ovat vastanneet: Steinerpäiväkoti Pikkukarhu, Aula-työkoti, Huonekasviseura ry, Hyrian Suuntavalmennus-työpaja, Pukinmäen Nukkekotikerho ja Puolimatkan koulu

Ohjelmalavat ja -pisteet

Trendilava

Trendilavan teemoja ovat sisustus, asuminen ja remontointi. Lavalla kuullaan mm. kevään sisustustren

Kevätlava

Kevätlavalla kuulet ajankohtaiset vinkit ja neuvot pihaan, puutarhaan ja mökille. Tarjolla on vinkke

Remppacorner

Arin ja Kirsin Remppacornerissa nähdään Kotirempat-ohjelmasta tuttu juontajakaksikko joiden työnäytö

EPOQ- näytöskeittiö

Näytöskeittiössä kokkaillaan läpi tapahtuman keväisiä herkkuja. Mukana mm. Suomen keittiömestareiden

Liity messuklubiin!

Lue lisää ja liity