Skip to content

Inspiraatiota, ideoita
ja ihania ostoksia!

Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.3.2024

Osta liput

Tutustu kevätmessujen alueisiin

Inspiroidu Kevätpuutarhassa

Uutena messuilla on Hyötypuutarha-alue, jossa asiantuntijat ovat paikalla antamassa hyötypuutarhaan liittyvää neuvontaa sekä hoito-ohjeita. Alueella on myös viher- ja hyötykasvien myyntiä. Lisäksi löydät sieltä viehättävän kuohuviinibaarin, jonne voit istahtaa hetkeksi rentoutumaan messuhulinan lomassa. Alueen toteuttavat yhteistyössä Kekkilä, Viherrinki, Viherlandia ja KH Puutarhakeskus.
Kevätmessujen rakastettu teema-alue on tänä vuonna Ideapihat. Ideapihat-teema-alueella nähdään tänä vuonna metsäinen pöllipiha, ekologinen risupiha, idearikas kierrätyspiha sekä puurakenteinen-, betonirakenteinen- ja luonnonkivirakenteinen piha. Maisemasuunnittelija Minna Harju on suunnittelut kutsuvan ja inspiroivan alueen, jossa löytyy paljon ideoita ja vinkkejä toteutettavaksi omalle pihalle ja mökille!

Inspiroidu Sisustassa

Trendikoti on kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jonne voit astua sisään ja jossa pääset tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin ja trendeihin niiden luonnollisessa ympäristössä. Trendikoti-konseptin suunnittelusta vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta. Tule paikalle aistimaan trendejä ja tekemään uusia löytöjä!
Kevät innostaa jälleen sisustamaan! Haluaisitko kotiisi tai mökillesi sisustusvinkkejä? Tule tapaamaan Sissareita. Voit ottaa mukaan pohjapiirustuksesi, tai mitat ja kuvia tilasta, jonka sisustamiseen toivot neuvoja. Sissarit tarttuvat haasteeseesi, noin vartin verran saat veloituksettomia sisustusvinkkejä. Mikäli kaipaat sisustusideoita kotiisi tai mökillesi suuntaa Sissareiden osastolle 3e21. Sissarit ry on joukko osaavia sisustussuunnittelijoita ja alan muita tekijöitä ympäri Suomen. Löydä oma sisustussuunnittelijasi!
Kevätmessujen työpajoissa kävijät pääsevät työstämään luovuutta ja nauttimaan käsillä tekemisestä. Taidepelikorttityöpajassa piirretään omat korttihahmot ja voimatuoksutyöpajassa jokainen valmistaa oman henkilökohtaisen, taskuun menevän voimatuoksu-roll onin.
Messukeskuksen lasigalleria kukkii läpi tapahtuman! Koe valtava valikoima leikkokukkia, jotka taipuvat upeiksi kimpuiksi opiskelijoiden kimppunäytöksissä. Huuda kimppu itsellesi tai teetä mieluinen kimppupisteellä. Äänestä mieluisin sidontatyökimppu ja voit voittaa Interfloran lahjakortin! Lasigalleria kukkii –ohjelman tuottaa Suomen Kukkakauppiasliitto r.y:n Helsingin piiri ry.
Parvekkeen sisustus on ihan oma lajinsa. Parhaimmillaan parvekkeesta saa kotiin yhden huoneen lisää. Parvekesisustus ei tunne rajoja, kuten malliparvekkeemme näyttävät. Tule hakemaan uusimmat parvekesisustusideat kuudesta erilaisesta parvekekokonaisuudesta!

Ohjelmalavat ja -pisteet

Kevätlava

Kevätlavalla kuulet ajankohtaiset vinkit ja neuvot pihaan, puutarhaan ja mökille.

Trendilava

Trendilavan teemoja ovat sisustus, asuminen ja remontointi.

Puutarhalava

Puutarhalavalla saat vinkit ja ideat pihalle, puutarhaan ja parvekkeelle.

Retkilava

Retkilavalla perehdytään muun muassa pyöräretkeilyyn ja retkeilijän ravitsemukseen.

Remppacorner

Arin ja Kirsin Remppacornerissa nähdään Kotirempat-ohjelmasta tuttu juontajakaksikko.

Lastenalue

Lastenalue riemastuttaa jokaisena messupäivänä!

Liity mukaan Kevätmessujen messuklubiin! 😍

Liity Kevätmessujen messuklubiin tilaamalla uutiskirje. Klubilaisena kuulet ensimmäisenä uutisista ja saat tarjouksia!
Kiitoksena liittymisestä saat lippuedun: 2 lippua 1 hinnalla Kevätmessuille 2024!

Lue lisää ja liity klubiin