Skip to content

Trend Stories -trenditarina osa 3

Sisustamisen Trenditarina, osa 3:

KOTOISA HYVINVOINTI

Trendikodissa vaalitaan kotoisaa hyvinvointia

Sisustustrendit ovat nyt sallivia ja kerroksellisia, oman elämän makuisia kokonaisuuksia. Kolmas Trendikodin trendi kokoaa muutkin trendit yhteen. Kotoisa hyvinvointi heijastelee muokkautuneita arvojamme. Turvallisuus, kestävä kehitys, kierrätys, päästöttömät materiaalit ja avoin tuotantoketju ovat monelle oston edellytys. Hankintoja harkitaan pidempään ja karsitaan. Toiminallisiin, arkeamme helpottaviin ja hyvinvointiamme tukeviin sekä iloa tuottaviin tuotteisiin ollaan valmiita satsaamaan.

Käsillä tekeminen ja tuunaus tuottavat myös hyvää mieltä. Kädet työnnetään syvään multaan pienilläkin parvekkeilla. Vaikka omavaraisuus ei toteutuisikaan omilla viljelmillä, tuottaa niiden seuraaminen kuitenkin iloa.

Koti on turvasatamamme, jossa näkyy oma historia ja mieltymykset. Vahvistamme luontoyhteyttä luonnonmateriaaleilla ja kasviaiheisilla kuoseilla.

Värimaailma lainataan kesäisiltä kukkapelloilta. Vihreän sävyjen rinnalle tuodaan mieltä ilahduttavia kirpakoita sorbetti-värejä ja vaalea lila on tietysti yksi tärkeä aksenttiväri, vaikkei meillä olisikaan omaa laventelipeltoa takapihalla. Moderni tvisti syntyy, kun orgaanisia kuvioita ryyditetään geometrisillä kuvioilla.

Trendikodissa on huomioitu erilaiset hyvinvointia tukevat toiminnalliset sisustuselementit. Lastenhuoneessa on ilmaa puhdistava maali ja voit myös tutustua moderniin ilmanpuhdistajaan.

Suuri terassiparveke tarjoaa lisäneliöitä mielenvirkistykseen.

”Kukkapenkki” kaupunkikodin parvekkeella

Trendikodin terassiparvekkeella Pentikin Kukkapenkki-kuosi ilahduttaa värikkyydellään. Jos ruukkujen oikeat kukat eivät ole vielä täydessä kukoistuksessa, tämä kuosi vie sinut suoraan perennojen keskelle. Nämä ovat taatusti kotisi helppohoitoisimmat kukat 😊.  Viherpeukalot kasvattavat rinnalle tietysti kilpailevan kukkaloiston. Niitä kastellaan suloisella vihreällä kastelukannulla essu suojanaan. Mieli virkistyy heti, kun itseään hemmottelee iloisilla väripilkuilla.

Kevään keltainen hedelmä, sitruuna

Kun kukat on kasteltu, Trendikodin terassiparvekkeen toisessa päädyssä voi kääriytyä chillailemaan Sitruuna-kuosi vilttiin. Suljetaan silmät hetkeksi ja unelmoidaan Italian auringosta. Mikä pirskahdus kaiken hillityn vaaleuden ja pohjoismaisen viileyden keskellä. Keltaisen ja rosan liitto saa väkisinkin hymyilemään levollisesti. Uppoudut sitten kirjan sivuille tai vain kuuntelemaan lintujen sirkutusta, olo rauhoittuu heti.

Rottinkikalusteet yhdistetään nyt rohkeasti modernimpien mustien kalusteiden joukkoon. Ei olla liian virtaviivaisia. Annetaan boheemiudelle oma tilansa materiaalien ja tyylien yhdistelyssä. Persoonallisuus saa näkyä, eletään tässä ja nyt. Ollaan luvan kanssa vähän hullaantuneita välimerelliseen vapauteen.

Levollista harmoniaa luonnosta

Oletko niitä, joiden mieli lepää harmonisessa värimaailmassa? Tämä on vahvasti esillä Trendikodin makuuhuoneessa, jonka värimaailma on rakennettu valkoisen ja hiekan sävyjen ympärille. Luonnonvärit nousevat makuuhuoneessa erilaisten struktuuripintojen avulla. Koivui:n pystyraidoitettu panelointi sängynpäädyssä luo hyvän taustan tekstiilien väriharmonialle. Hillityt pellavat ja ontelopinnat antavat tilaa taidejulisteille ja kauniille paperi-vekkivalaisimille.

Makuuhuoneessa tavoitellaan pohjoisen vaaleutta ja eleetöntä tunnelmaa. Täällä materiaalit ovat pääosassa, sulassa harmoniassa keskenään ja tukevat kotoisaa hyvinvointia omalla hiljaisella tavallaan.

Koti, kuin toinen luonto on osa Pentikin bränditarinaa ja se näyttäytyy myös Trendikodissa.

Trenditarinassa #2  kurkistimme kylpyhuoneen puolelle. Hyvinvointi yltää luonnollisesti Trendikodin kylpyhuoneeseen tuotteiden muodossa. Hyllyiltä löytyy vohvelipyyhkeiden lisäksi Silmu-sarjan aisteja helliviä ja tuoksuvia tuotteita. Nämä kauniit purnukat ovat katseenkestäviä ja merkittävä osa Spa-tunnelman luomisessa. Hyvinvointia voi parantaa pienilläkin sisustuksellisilla elementeillä.

Terveiset Trendikodista

Malla

 

Teksti: Malla Tapio

Kuvat: Pentik

 

 

PSST! Tule linjoille Kevätmessut x Pentik Trend Stories IG liveen!

 

Syvemmin Kotoisa hyvinvointi -trendin teemaan pääset sukeltamaan IG-livessä 14.3.2023 klo 18.30, jolloin Pentikin muotoilija ja kuosisuunnittelija Minna Niskakangas on Mallan jututettavana Arabia-kauppakeskuksen Pentik-myymälässä. Livessä nähdään ennakkomaistiaisia Trendikodissa nähtävistä Pentikin tuotteista ja lisäksi Minna paljastaa haastattelussa muun muassa sen, miten nämä Trendikodissakin nähtävät kuosit ovat siirtyneet ideasta tuotteeksi. Tätä lähetystä ei kannata jättää välistä!

Onko sinulla jokin kysymys, jonka haluaisit esittää liittyen esimerkiksi Pentikin tuotteisiin tai kaipaatko sisustusvinkkejä? Minna ja Malla vastaavat liven aikana kysymyksiin, joita voit jättää jo ennakkoon Kevätmessujen Ig-tilillä @kevatmessut_official Kevätmessut x Pentik Trend Stories -postauksessa! Kaikkien kysymysten jättäneiden kesken arvomme messulippuja, ja näin sinäkin voit päästä paikan päälle Kevätmessuille aistimaan Trendikodin Kotoisa hyvinvointi -trendiä!