Skip to content

Trend Stories -trenditarina osa 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisustamisen Trenditarina, osa 2:
ARJEN LUKSUS

Trendikodissa arkikin on luksusta

Toinen trendi, jonka esittelemme Trendikodissa Kevätmessuilla on Arjen luksus.

Pandemian jälkeinen elämämme on muuttunut ja arvostamme yhä enemmän omaa hyvinvointiamme ja arjen sujuvuutta. Matkailun rajoitukset saivat meidät kaipaamaan hotellien luksusta. Nyt satsataan siihen ympäristöön, jossa vietämme suurimman osan ajastamme. Hybridityö on tullut jäädäkseen ja kotien tiloja on muokattu joustavammiksi. Fokuksessa ovat kodin tilat, joissa rauhoitutaan ja nautitaan rentoutumisesta. Jos tila antaa myöden, kylpyhuoneista loihditaan spa-kylpylämäisiä keitaita.

Pienempiinkin tiloihin voi tuoda luksusta muuttamalla kylpyhuonekalusteita remontin yhteydessä. Valaistus ja laadukkaat materiaalit antavat uuden ilmeen ja tunnelman kylpyhuoneeseen.

Värimaailma pidetään harmonisena vaaleilla sävyillä. Hyvinvointia edistäviä värejä ovat rauhoittavat vihreät  ja vaaleat siniset sävyt. Kaikki luonnonmateriaalit ja luonnosta lainatut värisävyt jatkavat tunnelman luontia.

Toiminnallisuus on arjen luksusta

Trendikodin kylpyhuoneeseen luksusta tuodaan INR:n (Iconic Nordic Rooms) laadukkailla kylpyhuonekalusteilla. INR:n tuotteet ovat korkealuokkaista, pohjoismaista muotoilua älykkäillä toiminnoilla ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista kylpyhuoneen kosteusvaatimuksia ajatellen.

Trendikodin kylpyhuoneen kalusteisiin valikoitui tyylikäs viilupintainen Air Wood -kalustesarjan kaapisto, jossa värinä on tumma tammi. Kalustesarjan voi räätälöidä oman maun ja tarpeen mukaan, myös maalipintaisena sekä useissa mitoissa, laatikoilla, ovilla tai hyllyillä.

Yksityiskohdat ilmentävät arjen luksusta

Helposti puhtaana pidettävät kvartsikomposiittitasot ovat myös arjen luksusta. Malja-allas on osa kaunista kokonaisuutta. Voit valita myös allashanan värityksen. Trendikotiin valikoitui harjattu pronssi, joka toistuu myös sadesuihkun värityksessä. Line-pyyhekuivaimet saa myös samoissa väreissä (käy katsomassa miten merkkivalot ilmoittavat milloin ne ovat päällä, niiden avulla voit säästää sähköä).

Kaikki nämä ihanuudet viimeistelevät kylpyhuoneen kiiltävän vaalean vihreän seinäkaakeloinnin. Tumman tammen ja suihkuseinän raamin sävyt löytyvät myös terrazzo-kuvioiduista lattialaatoista (Psst! Näistä lisää seuraavissa blogeissa). Matan ja kiiltävien pintojen yhdistely luo tilaan kolmiulotteisuutta ja kiinnostavuutta.

Peili on nyt kylpyhuoneen katseenvangitsija

 Peileissä on tekniikkaa, jolla helpotat myös arkeasi. Luksusta on, kun valaistusta voi säätää meikkaukseen tai tunnelmaan sopivaksi. Circ-peilikaapissa on valot sisällä ja sisäpuolen peilipinta on esimerkiksi meikatessa kätevä, kun hyllyt ovat käden ulottuvilla. Ja tietenkin eri korkuisille purnukoille löytyy oikea hylly. Sähköpistoke voi sijaita peilikaapissa ja/tai kalustelaatikossa sisällä, jolloin seinille ei tarvita erillisiä pistorasioita. Peileissä on nyt muotoja ja kokoja erilaisilla valaistusratkaisuilla.

Tulethan Kevätmessuille tutustumaan, millaista arjen luksusta voisit poimia omaan kotiisi.

Terveiset Trendikodista,
Malla

 

Teksti: Malla Tapio

Kuvat: Iconic Nordic Rooms