Skip to content

Osallistumisvaihtoehdot Kevätmessuille

Varaa näyttelytilaa

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla. Meiltä voit tilata myös yksilöllisesti suunnitellun osaston. Ota yhteyttä: design@messukeskus.com

Katso näyttelytilan hinnatVaraa messuosastosi

Valmiit osallistumisratkaisut

Helppo tapa osallistua messuille on valita valmis osastoratkaisu. Voit valita profiilirakenteilla tai vakiorakenteilla toteutetut myynti- tai esitteluosastot ja voit täydentää valmiiksi rakennetun osaston toimivaksi kokonaisuudeksi kalusteilla ja yrityksesi ilmeen mukaiseksi somisteilla. Tutustu myös tyylikkäisiin Smart-, Business-, ja Nordic-valmisosastoratkaisuihin.

 

Tule mukaan Trendikoti-konseptiin

Keväällä 2023 Sisusta-tapahtumassa lanseerattiin Trendikoti-konsepti, joka tarjoaa yrityksille aivan uudenlaisen osallistumistavan ja mahdollisuuden esitellä trendejä sekä uutuustuotteita asiakkaille. Trendikoti on messuille rakennettava kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jonne kävijät voivat astua sisään, ja jossa he pääsevät tutustumaan uusiin tuotteisiin niiden luonnollisessa ympäristössä. Trendikoti-konseptin suunnittelusta ja kuratoinnista vastaa sisustussuunnittelija ja trendiasiantuntija Malla Tapio Sisustamalla Interior Design Oy:sta.

Trendikoti-konsepti toteutuu

  • kodinomaisena Trendikoti teema-alueena Kevätmessujen Sisusta-hallissa,
  • Trend Stories -blogeina (kirjoittajana teema-alueen suunnittelija Malla Tapio) sekä
  • Instagram Live -videoina, jossa yritys/tuote-esittelyjä.

Tule mukaan Trendikotiin toteuttamaan sinun brändiisi parhaiten sopivaa trenditarinaa!

Lue lisää osallistumisesta Trendikotiin

 

Suunnittelupalvelut

Onnistunut osastokokonaisuus suunnitellaan messuosallistumiselle asetettujen tavoitteiden pohjalta. Design-palvelumme toteuttaa osastosi ammattitaidolla ja hoidamme käytännön asiat puolestasi. Luodaan yhdessä yritysilmeellesi sopivat puitteet, joiden avulla tavoitat kohderyhmäsi!

Lue lisää ja ota yhteyttä

Diginäyttöpaketit

Digitaaliset mainospinnat tavoittavat tehokkaasti kymmenet tuhannet messukävijät jopa 50 kertaa tunnissa koko tapahtuman ajan! Valittavanasi on erilaisia näkyvyyspaketteja, joiden avulla tavoitat Messukeskuksessa Kevätmessujen aikaan vierailevat kävijät. Diginäyttöjen lisäksi tarjolla on kymmeniä muitakin vaihtoehtoja. Kysy lisää ja autamme mielellämme.

Lisää diginäyttöpaketeista

Näkyvyyttä digikanavoissa

Näy Kevätmessujen verkkosivuilla, messuklubissa ja sosiaalisessa mediassa. Kevätmessut tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kiinnostuneet kuluttajat ja tapahtuman kävijät myös digitaalisissa kanavissa niin ennen kuin jälkeen messuja.  Houkuttele kävijät osastollesi, tavoita heidät kevätkauden aikana ja lisää näkyvyyttä. Tutustu vaihtoehtoihin, hintoihin ja varaa oma näkyvyytesi!

Tutustu vaihtoehtoihin

Näin osallistut messuille:

  • Valitse sinulle sopivin tapa olla mukana. Autamme sinua mielellään valitsemaan sopivimman tavan olla mukana.
  • Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi myyntipäälliköllemme tai verkossa eMessukeksuksessa.
  • Suunnittele messuosastosi. Tutustu vielä lisänäkyvyyksiin ja varaa näkyvyytesi.
  • Markkinoi messuosallistumisasi asiakkaillesi ja sidosryhmillesi.

Varaa osastosi verkossa

Joustavaa rahoitusta messuosallistumiseen

Rahoitusvaihtoehdot

Ota yhteyttä