Skip to content

Tule näytteilleasettajaksi Asu & Remontoi -tapahtumaan

Asu & Remontoi – Kohtaa potentiaaliset asiakkaasi raksanurkassamme

 

Asu & remontoi -tapahtuma on osa keväistä suurtapahtumaa, Kevätmessuja.

Keväinen tapahtuma kokoaa yhteen kaikki rakentamisesta, remontoimisesta, puutarhasta, vapaa-ajan asumisesta ja sisustuksesta kiinnostuneet ostovoimaiset kuluttajat. Messuilla kävijät tutustuvat uutuuksiin, tekevät ostoksia sekä hakevat aktiivisesti tietoa tuotteista.

 

Tapahtuma on suunnattu uudesta kodista tai remontista haaveileville kuluttajille, ja se tarjoaa runsaasti inspiraatiota, tietoiskuja sekä koulutusta messukävijöille. Tässä onkin oiva tilaisuus yrityksellesi lisätä tunnettuutta, solmia uusia kontakteja sekä kohdata ostovoimaiset ja -valmiit kuluttajat raksanurkassamme!

 

 

Kävijöitä Kevätmessut 2019 -tapahtumassa 53 130

95 % kävijöistä oli messuihin erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä

88 % kävijöistä tulee seuraavaan tapahtumaan todennäköisesti​ tai varmasti

 

Tule tapaamaan kohderyhmääsi ja tekemään kauppoja!

Varaa osasto Hinnasto ja lisätietoa tapahtumasta

Esimakua ohjelmasta

Koko ohjelma julkaistaan pian – pysy kuulolla!

Raksanurkka sekä maksuttomat koulutukset

Raksanurkassa opit uusia menetelmiä, tutustut erilaisiin tuotteisiin ja näet alusta asti eri toimenpiteiden toteutuksen. Viimeisenä silauksena unelmiesi toteuttamiseksi voit osallistua remonttinikkareille suunnatuille koulutuksille. Värisilmä tarjoaa raksanurkassa läpi tapahtuman maksutonta sisustustusneuvontaa, tietoa uusista sisustustrendeistä sekä tapetointi- ja maalausnäytöksiä. Nurkkausta juontaa TV:stä tuttu remonttipiiskuri Perttu Sirviö!

Kotipiha

Kotipiha-alue esittelee niin etu- kuin takapihankin kasveineen. Kotipiha on koottu valmiista, suoraan toimittajilta hankittavista elementeistä ja taimista, joten kokonaisuuden tai sen osien toteuttaminen omaan pihaan on helppoa.Mallipihasta saa selkeän käsityksen siitä, mitä kaikkea kaikkein pienimmällekin omakotitontille mahtuu. Tänä vuonna kotipihan on suunnitellut Minna Harju, ja se on toteutettu yhteistyössä Mimmit Peinttaa -kollektiivin kanssa.

Gigantti-lava

Mitä ratkaisuja on keksitty rintamamiestalon remontoinnin ongelmakohtiin ja haasteisiin? Kuinka 70-luvun kuolinpesä muutetaan unelmien designkodiksi? Muun muassa näiden aiheiden lisäksi lavalla puhutaan hyvän sisäilman merkityksestä ja jaetaan vinkkejä sen ylläpitoon. Gigantti-lavaa juontaa ihastuttava Heidi Sohlberg jokaisena messupäivänä.

Huutokauppa

Maan kuulu kaupparatsu Jethro Rostedt saapuu sunnuntaina isännöimään huutokauppaa. Huudettavana olevat tuotteet ovat messuille osallistuneiden yritysten ilmoittamia. Tule tekemään löytöjä ja huutamaan itsellesi parhaat hinnat!

Autan sinua tavoittamaan messulla kävijät

Ota yhteyttä ja voimme yhdessä etsiä sinulle parhaan vaihtoehdon olla mukana messuilla.

Ida Grönman
myyntipäällikkö
tel:+358 40 500 3525
ida.gronman@messukeskus.com

.

.