Skip to content

REMONTOIJAN POLKU

Abloy, 3c41
Tule tutustumaan avaimettomaan Yale Doorman -älylukkoon sekä Yale Smart Living -älykodin turvaratkaisuun: mobiiliapplikaatiolla ohjattavat kodin turvalaitteet kuten ovi- , ikkuna- ja liiketunnistimet ja IP-kamerat. Järjestelmä on turvallinen, langaton, laajennettava ja helposti asennettava. Internet-liittymä riittää, ja saat kodistasi turvallisemman ilman erillistä kuukausivelotusta.

Areva Solar, 1d10
Säästä sähkölaskussa ja hanki aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella. Tutustu Suomessa valmistettuihin SaloSolar Oy:n avainlippu-aurinkopaneeleihin ja järjestelmään tarvittaviin Solar Edgen, Huawein ja Froniuksen valmistamiin inverttereihin. Hyödynnä asiantuntevaa palvelua myös muissa aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä..

Aroma Sense suihkupäät, 3f28
Tuntuuko ihosi ja hiuksesi paremmalta järviuinnin jälkeen? Oletko puhdistanut kalkkia lattialta tai lasipinnoilta? Oletko ollut suihkussa, jossa on heikko paine ja huono pesuteho?
Haluatko säästää vettä ja energiaa? Jos vastasit yhteen kysymykseen kyllä, Aroma Sense suihku on juuri sinulle!

Blosius-kylpyhuoneremontit Oy, 3f2
Tule keskustelemaan kylpyhuoneesi remontista ja varaa suunnitteluaika kotiisi

DJS Automation Oy, 1d30
Älykotisovellukset sopivat sekä uudisrakentamiseen (mökille, omakotitaloon, kerrostaloon ) että remontointiin. Kaikki laitteet voidaan asentaa myös langattomasti.
Tule tutustumaan osastollemme!

Gigantti, osastot 3b11, 3c11, 3c21
Muistathan että keittiön suunnittelu lähtee liikkeelle valitsemalla Teidän tarpeisiinne sopivat kodinkoneet, joiden ympärille lähdetään rakentamaan Teille soveltuvaa keittiöratkaisua.
Suunnitellaan yhdessä myös kodinhoitohuone koneineen ja kalusteineen, sillä meiltä löydät laadukkaat keittiökalusteet, kodinhoitohuonekalusteet sekä kodinkoneet. Gigantti & Epoq

Hannoa, 1c21
Kiinteistön arvon kannalta tärkein paikka on portin pieli, siinä missä usein on ruma roskis. Vieraile Hannoan osastolla, niin kerromme miten roskiksella nostetaan asumisen arvoa. Tutustu myös  sisätilan kierrätysjärjestelmään: uudet AhkeraLiisa-kierrätysjärjestelmät integroivat roskiksen tyylikkäästi muihin kalusteisiin.

Ikkunasepät Oy, 1c19
Nykypäivän ratkaisuja ikkuna- ja oviremontista kiinnostuneille.

Inaria, 3c20
Mittatilausliukuovet ja -kaapistot. Meiltä saat myös mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelut. Inaria.fi

Kattopesu.com, 3a20
Kattojen pinnoitus ja maalaus ammattitaidolla. Pesemme tiilikattoja siihen tarkoitetulla pesuaineella käyttäen apuna siihen tarkoitettua laitteistoa ja työvälineitä.

Koto sisustussuunnittelu Rajasuo&Turkki, 3a30
Koto sisustussuunnittelu apunasi pintamateriaalien, valaistuksen ja sisustuksen päätöksissä. Hae neuvoja ja ideoita kotisi suunnitteluun kahdelta rautaiselta alan ammattilaiselta, Ainolta ja Tiialta!

Lappiporras, 3a28
Osastollamme autamme asiakasta valitsemaan kohteen sisustukseen ja tilaan sopivat portaat. Kerromme portaiden mitoituksista, tilantarpeesta sekä materiaali ja mallivaihtoehdoista. Jos asiakkaalla on kohteen pohjakuvat mukana katsomme millainen porras tilaan soveltuu.

Narvi, 3e11
Narvi, Aito ja Kota-tuotemerkkien takana 80-vuotias yritys Lapinkylästä Raumalta, jonka kiuasvalikoimasta löydät moderneja sähkökiukaita sekä laadukkaita puulämmitteisiä kiukaita. Tutustu kiukaiden lisäksi  Aito-takkaluukkumallistoon sekä Kota-puuliesiin, -muuripatoihin, -pikkutakkoihin, -savustimiin ja -kamiinoihin. Saunatuotteemme ovat  Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja. Tervetuloa!

Ovella systems, 3e19
Tilaa maksuton suunnitelma esim. pyörien, suksien tai autonrenkaiden säilytystilasta (huom. mitat mukaan!). Saat suunnitelman messujen jälkeen sähköpostiisi ja voit tilata suunnitelman säilytystelineet messuhintaan.

Omakotiliitto, 2e41
Jäseneksi liittyjille osastolta heti mukaan talon huoltokirja.

Picote Oy, 1f30
Viemäriremontti rakenteita rikkomatta sukittamalla. Sukitus soveltuu erinomaisesti koko talon viemäriremontteihin ja paikallisiin viemärikorjauksiin.

Puustelli, 3e11
Puustellin tuotteet on tarkoitettu kaikille suomalaisille rakentajille ja remontoijille. Hyvä mallisto, laaja tuotevalikoima eri hintaluokissa, korkeatasoinen laatu ja kattava palvelukokonaisuus ovat Puustellin tärkeimpiä kilpailutekijöitä. Tule keskustelemaan keittiösi uudistamisesta.

Rakennuskemia, 3b29
Osastoltamme löydät tuotteita terassien, laiturien, tiikkikansien ja puujulkisivujen pitkäkestoiseen suojaukseen. Tutustu etukäteen tuoteperheisiimme verkossa Sioox.fi sekä Woodcare.guide.

RTV, 3e39
RTV-Yhtymä Oy on vuonna 1951 perustettu suomalainen maali- ja pintamateriaalialan per­heyritys. Tarjoamme rakentajalle ja remontoijalle laajan valikoiman maaleja, tapetteja, laattoja ja lattiapäällysteitä. Tervetuloa osastollemme tutustumaan palveluumme, osaamiseemme ja valikoimaamme! Järjestämme osastollamme myös tapetointityönäytöksiä ja työnäytöksiä kalkkimaalilla. Tutustu näytösten sisältöön ja aikatauluihin >>

Siesta Group Oy, 3b21
Teemme kotimaiset terassit mittatilaustyönä mihin tahansa kohteeseen. Meiltä saat lasitetut terassit, lasikatot ja -kaiteet, terassiperustukset, aurinkosuojaverhot ja lämmittimet sekä suunnittelu- ja lupapalvelun. Hanki esimerkiksi yellinen Siesta-lasiterassi, joka tuo lisätilaa rentoutumiseen ja sopii myös juhlien viettoon ilman säävarausta.

Suomen Hormistokeskus, 1d19
Tietoa vanhojen savu- ja iv-hormien kunnostuksen eri vaihtoehdoista sekä hormitutkimus ja -kartoitus ja ratkaisut veto-ongelmiin. Savu- ja ilmanvaihtohormien tutkimus ja kartoitus sekä kunnostus. Horminkunnostusmassa, taipuisat- ja suorat haponkestävät teräsputket, hormin vuoraussukka Fitfire+, savukaasuimurit ja vedonparantajat, sadehatut, piipun pellitykset jne. Neuvonta- ja suunnitteluapu valmispiippuratkaisuissa.  Teräs- ja harkkohormien suunnittelu, myynti ja asennus Etelä-Suomen alueella. Teräs- ja harkkohormit, piipun pellitykset, savukaasuimurit ja vedonparantajat

Suomen Luonnonmaalit, 3d41
Osastolla esillä pintakäsittelyaineita. Lisäksi voit tutustua Aalto Haitek -innovatiiviseen  ja kemikaalivapaaseen rakennustapaan.

Sydänmuuraus, 3a33
Osastolta löydät takat, leivinuunit, takkaleivinuunit, liedet, piiput

Talotekniikkainfo, 2d41
Neuvoja uuden rakentajalle, vanhan korjaajalle ja remonttia suunnittelevalle. Kysy asiantuntijoiltamme energiatehokkaasta rakentamisesta, lämmön, sähkön ja veden käytöstä, aurinkosähköstä, lämpöpumpuista, toimivasta talotekniikasta sekä asumismukavuutta edistävistä ratkaisuista ja laitteiden ylläpidosta ja huollosta.

Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio, 3c35
Ennen vuotta 94 valmistuneista rakenteista tulee enne purkamista tutkia, että onko niissä asbestia vai ei. Tule kysymään asbestianalytiikasta ja siitä, että missä asbestia voi olla ja tutustu asbestilaboratorion toimintaan.

Teknos, 3a21
Maalauksen asiantuntijat auttavat sinua niin maalin kuin sävynkin valinnassa. Saat tietoa, käytännön vinkkejä sekä tuotteita kodin rakentamiseen ja remontointiin. Hae osastolta myös veloituksetta NORDICA EKO tai NORDICA MATT talomaali -maalipurkki sävytettynä valitsemaasi Ulkovärit-kartan sävyyn. Saat testattua maalia ja sen sävyä ennen kevään ja kesän tulevia ulkomaalaustöitä.

Uula Color Oy, 3f30
40-vuotisjuhlavuotta viettävä Uula Color valmistaa hengittäviä maaleja ja pintakäsittelyaineita: Ulkopinnoille perinteiset maalit peittävään ja kuultavaan käsittelyyn ja uusi vesiohenteinen tuotesarja nykyaikaisempaan maalaukseen. Sisämaalien vesiohenteiset maalit kuuluvat päästöluokkaan M1, eli ovat vähäpäästöisiä. Valikoimassa myös perinteisemmät sisämaalit, joka ovat perinnerakentajien, entisöijien ja remontoijien suosikkeja. Kaikki tuotteet sopivat myös uudisrakennuskohteiden pintakäsittelyihin.

Varmista onnistunut remontti ja aloita se Oma Koti -tapahtumasta: Osta liput!