Mökkipiha

Mökkipiha-alue on ehtymätön ideoiden lähde. OmaMökki-messujen mökkipihalta löytyvät iso laituri ja kulkusilta, riippumatto, vesialtaat, sauna ja jopa juhlien viettoon sopiva rantavaja. Valmiista tuotteista tai elementeistä koottu kokonaisuus on helppo kopioida kotimökillekin. Satumetsässä voi käydä poimimassa ideoita kierrätystavarasta rakennetuista turvetuolista, kylpyrinteestä, lepokatoksesta ja nuotiopiiristä. Mökkipiha-alueet on rajattu klapimuurein ja koristeltu kalaverkoin ja myrskylyhdyin. Mökkipiha-alue toteutetaan tänä vuonna toista kertaa.

Mökkipihan suunnittelusta vastaa Puutarhaetsivät Oy, rakentamisesta Rainset Oy yhdessä Työtehoseuran aikuisopiskelijoiden, Lyhty ry:n ja Messukeskuksen kanssa.

Hae oma siemenperunaämpäri!

Mökkipihalla jaamme yhdessä Hyvinkään Tieluiska Oy:n kanssa päivittäin 150 ensimmäiselle ilmaisen ämpärin! Kyseessä ei ole mikä tahansa ämpäri, vaan ämpärin mukana saat kotiin lähtiessäsi  laadukasta Torpanpiha® multaa, siemenperunat sekä ohjeet istutukseen ja kasteluun. Nappaa siis ämpäri mökkipihalta mukaasi ja hae multa, ohjeet ja siemenperunat Pohjoiselta sisäänkäynniltä ennen kotiin lähtöäsi ja nauti kesällä uusista perunoista!

Osta liput!

 

Suunnittelu:

Puutarhaetsivät

Rakentaminen:

Rainset
Lyhty Ulkotyöpaja Lato
TTS Työtehoseura
Messukeskus Helsinki

Yhteistyökumppanit:

Arabia
Arctic Finland House
Dodo Oy/Trash Design
Garden Lights/Tarpela
Horisont Enterprises
Iittala
Kekkilä
Klapitehdas
Konstsmide
Lakan Betoni

Lepolan Puutarha
Lillevilla by Luoman
Liuskemestarit
Ogashi
Piippo Oy
Piiraisen Viherpalvelu
Pro Suihkulähde
Rudus
Tokmanni
Torpanpiha/Hyvinkään Tieluiska
Turun Fimex