Piensisustamisen tapahtuma!

Sisusta!-tapahtumasta löydät piristystä kotiisi, parvekkeellesi ja terassillesi.  Tapahtumassa on esillä mm. huonekaluja, sänkyjä ja patjoja, tekstiileitä kylpyhuoneeseen ja koko kotiin – tietysti huikein messuhinnoin!

sisusta_tyynykuva

Inspiroidu keväästä!

Kevään lisääntyvä valo luo intoa ja inspiraatiota kodin sisustukseen. Uudet ja raikkaat ideat sekä monipuoliset valikoimat sisustamisen pientavaroita houkuttelevat messuille, joka on sisustajan varma vinkkipaikka. Uutuustuotteiden lisäksi tapahtuma esittelee uusimmat trendit ja sisustuksen suuntaukset. Osastoilla voit tehdä myös ostoksia.

neule

Luonnosta luovuutta

Tänä vuonna insipiraatiota sisustukseen haetaan luonnosta ja luonnonmateriaaleista. Luovat ja sosiaaliset sisustajat suosivat itsevarmoja värejä kuten tummaa sinistä, mausteista punaista ja limen vihreää. Hillitympään väripalettiin taas kuuluvat luonnonläheiset vihreät ja ruskeanharmaat. Kotoisan turvalliseen kategoriaan taas menevät herkät pinkin, sinisen ja keltaisen pastellisävyt. Myös itse tehty on jälleen arvossaan. Huovutus, kirjonta, neulonta, virkkaus – käsillä tekeminen on myös laadukasta ja terapeuttista ja omaa aikaa!