Suomen suurin vapaa-ajan asumisen tapahtuma!

Jos olet kiinnostunut vapaa-ajan asumisen mukavuudesta, mökin rakentamisesta tai remontoimisesta, on OmaMökki Sinun tapahtumasi!

Tapaa mökki- ja piharakentamisen ammattilaiset ja hae parhaat vinkit omalle mökille. Messuhalli on täynnä erilaisia vapaa-ajan asumisen ratkaisuja sekä mökki-, kota- ja ulkorakennusten malleja. Tai miten olisi aitta tai palju täydentämään Sinun mökkeily elämystä? Tule ja kokeile vaihtoehtoja! OmaMökki-alueella lämpiää myös sauna sekä palju – sinulla on siis ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia pehmeistä löylyistä messuilla sekä pulahtaa paljuun sen päälle!

niitty_600

Uusi yleiskoristelualue

OmaMökki-messujen suurelta mökkipiha-alueelta löytyy uusia ideoita oman mökin pihapiirin kunnostukseen. Ensimmäistä kertaa OmaMökki-messuilla toteutettu yleiskoristelualue on keväinen hakamaa. Siihen kuuluvat koivut, kuuset, lemmikit, kielot, saniaiset, orvokit, tulppaanit ja narsissit. Noin 200 neliömetrin kokoisessa lammessa on vettä lähes 43 000 litraa, lammelle suppailemaan pääsee mökkilaiturilta ja lapsien riemuksi kiipeilytelineenä toimii järvihirviö!

kevatmessut2016_41_pieni

Tule paistamaan makkaraa mökkipihalle

Rennon rouhealla mökkipihalla paistat makkaraa ja testaat parhaimmat pihapelit. Nuotion ympärille on koottu tuolirinki, jossa makkaranpaiston lisäksi voi pelata vaikka jätkänshakkia. Saunan levähdysalueella on käytetty suomalaisia perinnetekstiilejä, räsymattoja, joita Finlayson valmistaa omista vanhoista kierrätystekstiileistään. Tuoksumaailmasta löytyvät mm. terva ja koivuklapit.

57090994a6415.jpg

Toiveita verkkoon ja lantti kaivoon

Mökkipihan lampea reunustaa toiselta puolelta toivomusverkko. Vanhaan, luonnonmateriaaleista valmistettuun ja luonnonkorkein varustettuun toivomusverkkoon voi jokainen kävijä jättää lapulle kirjoitettuna oman toiveensa. Toiveen toteutumista voi vahvistaa heittämällä lantin pihan toivomuskaivoon. Kertynyt summa lahjoitetaan lyhentämättömänä Kevätmessujen yhteistyökumppanin Lyhty ry:n toimintaan.