Rakentamisen ja remontoimisen erikoistapahtuma

Oma Koti on kodinrakentamisen, remontoinnin ja rakenteellisen sisustamisen tapahtuma. Tule tutustumaan uusiin tuotteisiin, trendikkäimpiin maalisävyihin ja etsimään inspiraatiota omiin rakennus- ja remonttitarpeisiisi: messuilta löydät mm. talovalmistajia, kylpyhuone- ja keittiökalusteita, kodinkoneita, takkoja ja lämpöpumppuja. Tutustu myös kiinnostavaan ohjelmatarjontaan – lavalle nousevat mm. Duudsoneiden HP ja Jarppi kertomaan omista rakennusprojekteistaan sekä Jethro Rostedt!

remontti_600

Talot kuntoon – Suomi 100

Talot kuntoon Suomi 100 -ohjelmalavalla on neljän päivän aikana yli 45 asiantuntijapuheenvuoroa oman kodin rakentamisen ja remontoinnin tueksi. Mistä tunnistaa hometalon? Mitä sopimuksia remontti- tai rakennusprojektiin tarvitaan? Mihin tarvitset rakennuslupaa? Miten päättää lämmitystavasta? Nämä ja lukuisa määrä muita kiinnostavia aiheita, tule kuuntelemaan!

Katso Talot kuntoon - Suomi 100 -ohjelma

Oma Koti_suunnittelu_600px

Rakentamisen ja sisustamisen asiantuntijat tavattavissa

Mitä omalle pihalle saa rakentaa ilman rakennuslupaa ja mikä vaatii luvan? Miltä kuulostaisi koti merikontissa? Tule kuulemaan mitä kaikkea pitää sisällään omakotitalon omatoiminen kuntotarkastus ja keväthuolto. Oma Koti -messuilla sinulla on mahdollisuus tavata osastoilla eri alojen ammattilaisia ja saada heiltä viimeisintä tietoa rakentamiseen ja sisutamiseen liittyvissä kysymyksissä.

OmaKoti17_OmaSkidi_logo-01

 

Lapset riemuitsevat Oma Skidi -leikkialueella

Kevätmessuille ovat lapset tervetulleita! Oma Koti -tapahtuman yhteydessä on nyt ensi kertaa alue perheen pienimmille: Oma Skidi -alueella lapset viihtyvät vinkeissä pomppulinnoissa ja hieman isommat mittelevät taitojaan pöytäjalkapallopelissä.

Tutustu Oma Skidin tapahtumiin

kevatmessut2016_35_pieni

Osallistu remonttikouluun!

Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus PRKK ry tarjoaa maksuttomia koulutuksia rakentajille ja remontoijille. Ilmoittauduthan ennakkoon osoitteessa www.prkk.fi – voit ilmoittautua myös paikan päällä, jos tilaa riittää!

Katso remonttikoulun ohjelma

58ce7adb4d990.jpg

Areena-ohjelmalavan tärpit

Perjantaina 7.4. klo 15.30 legandaarinen ja lukuisista tv-ohjelmista tuttu kiinteistönvälittäjä Jethro ”Jeti” Rostedt kertoo, mitä on asuntosijoittaminen ja mitä se vaatii. (Kiinteistövälitys Aninkainen)

Lauantaina 8.4. klo 15.30 lavan ottavat haltuun Pohjanmaan pojat, Duudsoneiden Jarppi Leppälä ja HP Parviainen. HP:n talo valmistui viime kesänä, Jarpin avaimet käteen -asuntoa vielä rakennetaan. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mitä miehet tuumivat rakentamisesta, miten hommat ovat sujuneet ja mitä kannattaa ottaa huomioon eri vaiheissa.

Aninkainen_Logo_A4

 

58c10ba9445c2.jpg

Maksutonta sisustussuunnittelua

Sisustussuunnitelijayhdistys Sissareiden taiturit tarjoavat sinulle maksutonta sisustussuunnittelua. Sissarit nousevat myös Areena-lavalle joka päivä mielenkiintoisin puheenvuoroihin.

Tutustu ohjelmaan