Skip to content

 Jean Vernet

Tunnettuuden kasvattamista Kevätmessujen uudessa Trendikodissa

Tietoa yrityksille

 

 

Jean Vernet – tunnettuuden kasvattamista Kevätmessujen uudessa Trendikodissa  

 

Näyttävien ja yksilöllisten eurooppalaisten huonekalujen maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut Jean Vernet oli mukana Kevätmessuilla 2023 debyytin tehneessä, sisustussuunnittelija Malla Tapion suunnittelemassa 300-neliöisessä Trendikodissa. Jean Vernetillä oli lisäksi Trendikodin vieressä oma osasto, jossa kävi kuhina ja tehtiin kauppaa.  

Kohtaamisia Jean Vernetin uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa  

 

Jean Vernet näyttäytyi Kevätmessujen Trendikodin olohuoneessa ihanilla sisustuksillaan. Olohuone esitteli uuden ajan nostalgiaa, eli tyylillisesti tilassa oli heittäydytty romanttiseen klassiseen sisustukseen, jossa kuoseille ja väreille annetaan tilaa ja tuodaan siten lämpöä ja iloa. Viidenkymmenen neliön olohuoneessa oli Jean Vernetin maahantuomia ja myymiä upeita sohvia, nojatuoleja, lipastoja, valaisimia, tarjoiluvaunu ja pikkupöytiä – kaikenlaista kaunista ja ihanaa.  

  

”Kevätmessut oli meille hyvä kokemus, ja kohtasimme kivoja ihmisiä. Päätavoitteenamme oli tuoda Jean Vernetiä esille ja tunnetuksi, mutta kauppakin kävi. Tavoitimme paljon sekä uusia että vanhoja asiakkaita. Upeat tuotteemme ansaitsevat näkyvyyttä, ja sitä saimme. Kävijät olivat erityisen kiinnostuneita sohvistamme ja väreistämme. Saimme palautetta, että ihanaa, kun on väriä ja elämää eikä aina mustavalkoista ja skandinaavista”, Jean Vernetin yrittäjä Jaana Ehrnrooth iloitsee.  

 

vernet.fi 

 

@jeanvernethelsinki