Osasto 6h50

Lucia-Lasipaviljonki®

Lucia-Lasipaviljonki® on ylellinen ja kestävä liukulasituksin toteutettu piharakennus. Tyylikkään ja pelkistetyn ulkonäkönsä ansiosta se soveltuu niin kaupunkiympäristöön kuin luonnon keskelle. Jokainen Lucia-Lasipaviljonki® valmistetaan yksilöllisenä tilaustyönä. Lasipaviljongin koko, rungon ja lasituksen väri, lattiamateriaali ja muu varustelu (kuten sähköistys ja lämmitys) toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan.
Lucia-Lasipaviljonki® poikkeaa muista lasi- ja huvimajoista myös siten, että liukulasitus avautuu joka puolelta.

Lucian etu on sen helppous. Lasipaviljonki toimitetaan valmiina tuotteena nosturiautolla asiakkaan osoittamaan paikkaan ja asennuksen jälkeen se on heti käyttöönotettavissa. Lucia-Lasipaviljonki® kestää hyvin talven lumikuormat.

Lucia-Lasipaviljonki® on hyvin monikäyttöinen. Se sopii niin yksityis- kuin yrityskäyttöön , myös taloyhtiöille ja yhdistyksille. Lucia-Lasipaviljonkia voit käyttää viihtyisänä toisena olohuoneena, miellyttävänä ruokailu- ja seurustelutilana, kesäisenä makuuhuoneena ja vieraiden yöpymispaikkana tai pihakeittiönä. Sitä voit käyttää myös studiona, ateljeena, jonka isot ikkunat antavat luonnon inspiraation tulvia sisään tai työhuoneena, jossa keskityt työasioihin luonnon keskellä.


Yritykset voivat käyttää sitä messuosastona, ravintolan lasiterassina, taukotilana, neuvottelutilana, kahvilana, esittely- tai esiintymistilana ym.
Kuva: Tanssiryhmä Gruppen Fyra Keilaniemessä Lucia-Lasipaviljongissa

Teräsrunkoinen lasipaviljonki tarvitsee vain routimattoman alustan. Perustukseksi riittävät routivalla alustalla esim. ruuvipaalut, jotka voidaan asentaa asennuksen yhteydessä.

Lucia-Lasipaviljongissa voit nauttia ympäröivästä luonnosta joka säällä.

Messupaviljongin tuotetiedot:
Lucia- Lasipaviljonki® koko 3,15m x 4,15m
* Runko pulverimaalattua terästä
* Rungon ja kattorakenteiden väri tummanharmaa Ral 7024
* Lasit: sävy antisun harmaa, katto 8mm, liukulasit 4mm
* Lattia LunaComp graniitinharmaa, harjattu
* Sähköistys /pääkatkaisijat +2 + 2 pistorasiaa
* säteilylämmitys
* Genelec äänentoisto

Lucia-Lasipaviljongit® valmistaa Savon Lasituote Oy, joka on lasien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennuksiin erikoistunut lasiliike. Olemme suunnanneet katseen tulevaisuuteen ja moderniin lasityöhön. Lucia-Lasipaviljongin lisäksi yksi Savon Lasituotteen tärkeimmistä innovaatioista on Smart Lucia®.

Smart Lucia®
Smart Lucia on uuden sukupolven täydellisesti varusteltu ympärivuotinen lasinen elämystila. Modulaarisen rakenteen ansiosta sitä voidaan helposti muunnella hyvinkin erilaisiin käyttötarpeisiin. Älykäs Smart Lucia tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia ja täysin uudenlaisia elämyksiä.
Smart Lucian asennustyöstä on tehty mahdollisimman suoraviivaista. Riittää, että asennuspaikalle pääsee nosturiajoneuvolla. Helpon asennuksen ansiosta myös Smart Lucian paikkaa on mahdollista vaihtaa esimerkiksi kausivaihtelut huomioon ottaen. https://smartlucia.fi