Skip to content

Tule OmaMökki -tapahtuman näytteilleasettajaksi!

OmaMökki – Remontointivinkit ja ratkaisut laitureista ulkokäymälöihin

 

OmaMökki -tapahtuma on osa keväistä suurtapahtumaa, Kevätmessuja. Keväinen tapahtuma kokoaa kaikki vapaa-ajan asumisesta, puutarhasta, rakentamisesta, remontoimisesta ja sisustuksesta kiinnostuneet ostovoimaiset kuluttajat. Messuilla kävijät tutustuvat uutuuksiin, tekevät ostoksia sekä hakevat aktiivisesti tietoa tuotteista.

OmaMökki -tapahtuma tarjoaa mökkeilijälle kaiken paljusta pihakeittiöön. Ammattilaiset jakavat remontointivinkkejä sekä esittelevät erilaisia ratkaisuja laitureista huusseihin. Paikalla on siis hurja määrä potentiaalisia mökkihöperöitä, jotka kaipaavat juuri sinun yrityksesi tarjoamia ratkaisuja ja palveluita.

Lisäksi perinteinen mökkiläisseminaari kokoontuu jälleen vapaa-ajan asumisen ajankohtaisten aiheiden äärellä, sekä palkitsee vuoden mökkiläisen. Viime vuosina palkinto on mm. ojennettu Vappu Pimiälle ja Anni Hautalalle.

Tule solmimaan uusia kontakteja ja lisäämään yrityksesi tunnettuutta!

Varaa osasto Hinnasto ja lisätietoa tapahtumasta

Uusi alue OmaMökki-tapahtuman yhteyteen: Retkelle & luontoon

OmaMökki-messujen yhteyteen keväällä 2024 avautuva Retkelle & luontoon -alue tarjoaa tietoa ja tuotteita muun muassa retkeilyyn, pyöräilyyn, kalastukseen, luontokuvaukseen ja moniin muihin aktiivisen ulkoilijan suosikkiharrastuksiin.

Alue houkuttelee paikalle niin aktiivisia harrastajia kuin lapsiperheitäkin nauttimaan erilaisista luonnon tarjoamista elämyksistä. Olitpa jo kokenut eränkävijä tai vasta luonnon kutsun kuullut kaupunkilainen, tapahtumasta saat vinkit kaikkeen luonnossa liikkumiseen – retkeilyyn, pyöräilyyn ja erilaisiin vesiaktiviteetteihin.

Tutustu alueeseen

Autan sinua tavoittamaan messuilla kävijät!

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä paras vaihtoehto olla mukana messuilla

Minna Erkkilä
myyntipäällikkö

OmaMökki

tel:+358 500 874 019
minna.erkkila@messukeskus.com

Anton Ignatius
myyntipäällikkö

Retkelle & luontoon

puh. 050 440 8838
anton.ignatius@messukeskus.com