Skip to content

Witt

Witt vahvisti asemaansa suunnitelmien mukaisesti Kevätmessuilla!

 

Kohtaamismediasta voimaa brändien tunnettuuden kasvattamiseen ja tuotelanseeraukseen   

Innovatiivisia ja haluttuja kodinkoneita ja muita huippulaitteita Pohjoismaissa myyvä ja kehittävä Witt oli mukana Kevätmessuilla 2023 erinomaisin tuloksin. Juuri lanseerattu Witt Etna -pizzauuni sai messuilla todella paljon kaivattua huomiota yhdessä sähköiseen liikkumiseen tarkoitettujen tuotteiden kanssa.  

 

Witt oli mukana Kevätmessuilla sekä omalla osastollaan että sisustussuunnittelija Malla Tapion suunnittelemassa upeassa Trendikodissa, joka nähtiin messuilla ensimmäistä kertaa.  

 

”Tavoitteemme olivat Wittin brändien tunnettuuden nostamisessa ja Etna-pizzauunin lanseerauksessa. Onnistuimme molemmissa tavoitteissamme erittäin hyvin. Myös Coboc-ja BESV-sähköpyörät, Everdure-grillit sekä Segwayn sähköpotkulaudat kiinnostivat Kevätmessujen kävijöitä”, Wittin maajohtaja Janne Poutiainen kertoo.   

 

witt.fi 

ELÄMYKSELLISIN TAPAHTUMAKORTTELI JA VAIKUTTAVIN KOHTAAMISMEDIA 

Kevätmessut on Suomen suurin  puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus, joka tuo vuosittain yhteen kymmeniä tuhansia kotipuutarhureita, remontoijia, sisustajia ja mökkiläisiä, jotka  saapuvat Kevätmessuille inspiroitumaan ja tekemään tarvikehankintoja kevään ja kesän projekteihin. Kävijät tutustuvat uutuuksiin, tekevät ostoksia ja etsivät tietoa tuotteista ja palveluista. Haluatko sinä kasvattaa yrityksesi myyntiä?