Vuoden Tarjoilija 2019 – Hae mukaan

Vuoden Tarjoilija -kisa käytiin ensimmäistä kertaa vuonna 2013. Vuoden 2018 kisan voitti Noora Sipilä. Kisan rakenne on kolmivaiheinen: Ennakkotehtävä koostuu suunnittelutehtävistä ja monivalintakysymyksistä. Ennakkotehtävän parhaiten suorittaneet valitaan mukaan semifinaaliin ja semifinaalin parhaimmisto pääsee finaaliin.

Haku 15.11.–15.1.

Vuoden Tarjoilija -kisa tuo esiin tarjoilijan ammatin vaativuuden ja monipuolisuuden. Kisan finaalissa Kevätmessuilla tarjoilijat pääsevät näyttämään käytännön taitojaan ja kisa osoittaa myös, että ravintolaelämys on aina kokin ja tarjoilijan yhteistyön tulos.

Lue lisää Vuoden Tarjoilija -kisasta

Tuomaristo ja yhteistyökumppanit

Vuoden Tarjoilija 2019 -kilpailun päätuomarina toimii edellisestä vuodesta tuttu Petra Granqvist ja kilpailujohtaja on vuoden 2013 kisan voittaja Maria Suihkonen.

Kilpailun pääyhteistyökumppaneita ovat Messukeskus, Metos Oy Ab, Valio Oy, Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku ja Viking Line Oy. Muita yhteistyökumppaneita ovat Ainoa Winery, Arvo Kokkonen Oy, Aromilehti, Astiavuokraus Oy Jubilee, E.Ahlström Oy, Fredman Group Oy, MaRa ry, MTK ry, NORD-T, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland ja Vitriini.