Vuoden Kokki -kisa Kevätmessuilla

Vuoden Kokki on ruoanlaiton suomenmestaruuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1995. Vuoden Kokki -kisan 2018 voiton vei Kalle Tanner! Vuoden kestävän edustuskauden aikana Vuoden Kokki osallistuu eri tapahtumiin ja yhteistyökumppaneiden kampanjoihin.

Haku 15.11.–15.1.

Vuoden Kokki -kisan hakuaika alkaa 15.11.2018 ja päättyy 15.1.2019. Itse kilpailu järjestetään Kevätmessujen yhteydessä

• Torstaina 4.4. Vuoden Kokki -semifinaali
• Lauantaina 6.4. Vuoden Kokki -kilpailun finaali ja voittajien julistus sekä palkintojenjako kilpailualueella. Helsingin Messusäätiö lahjoittaa 10 000 euron apurahan Vuoden Kokki -kilpailun voittajalle oman ammattitaidon kehittämistä varten.

Tuomaristo ja yhteistyökumppanit

Vuoden Kokki -kilpailun päätuomarina toimii Henry Tikkanen (Vuoden Kokki 2001) ja Heikki Liekola on Vuoden Kokki -kilpailun kilpailujohtaja ja myös vuoden 2014 kilpailun voittaja.

Kilpailun pääyhteistyökumppaneita ovat Messukeskus, Metos Oy Ab, HKScan Oyj, Valio Oy, Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku ja Viking Line Oy. Muita yhteistyökumppaneita ovat Ainoa Winery, Arvo Kokkonen Oy, Aromilehti, Astiavuokraus Oy Jubilee, E.Ahlström Oy, Fredman Group Oy, MaRa ry, MTK ry, NORD-T, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland, Puljonki Oy ja Vitriini.

Vuoden Kokki -kilpailu on loistava ponnahduslauta keittiön ammattilaisille.
Lue lisää kisasta