Skip to content

Ammattilaisten
5 vinkkiä ikkunanpesuun

Likaiset ikkunat voivat pahimmillaan estää jopa 40 % ulkoa tulevasta valosta.

Suosittelemme pesua vähintään 1-3 kertaa vuodessa, sillä puhtaat ikkunat lisäävät valoisuutta sekä koko kodin viihtyisyyttä. Ikkunoiden nanopinnoituksella puhtaana pito on vaivatonta jopa 2 vuotta.

Ammattilaisten niksit hohtaviin ikkunoihin

 

Valitse valoisa ja sopivasti lämmin sää

Suora auringonvalo kuivattaa pestävän pinnan liian nopeasti ja pintaan voi jäädä rantuja. Pakkasta ja sadesäätä tulisi myös välttää parhaimman lopputuloksen saamiseksi.

Suojaa ympäristö ja aloita puitteista

Aloita suojaamalla lattia roiskeilta. Pese aluksi ikkunan välit, karmit sekä tarvittaessa myös sälekaihtimet.

Pese yhdensuuntaisin pysty- tai vaakavedoin

Huomioi ikkunakorkeus ja varaa tarvittavat välineet sen mukaan. Teleskooppivarren avulla peset korkeatkin ikkunat ilman tikkaille kiipeämistä.

Vältä liiallista pesuaineen käyttöä

Käytä pieni määrä astianpesuainetta. Etikka kirkastaa laseja. Lisää sitä pesu- tai huuhteluveteen 1-2 ruokalusikallista.

Tee työ kerralla hyvin

Varaa ikkunoiden pesuun runsaasti aikaa, sillä usein pestäviä pintoja yhdessä ikkuna-aukossa on jopa kuusi. Ammattimaisesti tehty ikkunanpesu vie aikaa 20-30 min / ikkuna-aukko.

Kuulostaako työläältä?

 

Voit tilata Kotirinki-yrittäjän pesemään ikkunat tyytyväisyystakuulla. Kotiringiltä voit valita myös huolettoman säännöllisen kotisiivouksen lisäämään kotisi viihtyisyyttä ja koko perheen hyvinvointia. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys on korkea 4,7 / 5, jonka takaavat lähellä toimivat, koulutetut ja tyytyväiset Kotirinki-yrittäjät. Asiakkaamme arvostavat selkeää palvelun sisältöä, sitoutunutta tekijää ja ennakoitavissa olevaa laskutusta.

 

Varaa aikasi tästä!