Skip to content

Viherrakentaminen ja talonrakennus Omnian osastolla 3c51

Viherrakentamisen epäviralliset pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja talonrakennuksen työnäytös!

Liput edullisemmin ennakkoon!

Viherrakentaminen ja talonrakennus – Omnia 3c51

Viherrakentaminen voi olla myös kisalaji: Viheralan opiskelijat kisaavat viihtyisän pihan tekemisestä Omnian osastolla 3c51.

  • Rivitalopihan kokoiselle alueelle rakennetaan tyylikäs piha-alue pohjoismaisin voimin. Laadukkaista materiaaleista rakentuu näyttävä pihakokonaisuus yleisön edessä. Kuka vie viherrakentamisen pohjoismaiden mestaruuden? Kisassa mukana Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan opiskelijamaajoukkueet.
  • Viherrakentamisen epävirallinen pohjoismaiden mestaruuskilpailu toteutetaan yhteistyössä Skills Finlandin kanssa. Kisaa on mahdollista seurata kaikkina neljänä messupäivänä. Tuomaristo koostuu eri maiden viherrakentamisen parhaista ammattilaisista.

Viherrakentaminen ammatiksi?

Onko toiveissa työ, jossa viihtyisä ympäristö ja oman kädenjäljen näkeminen ovat pääosassa? Omniassa on mahdollisuus opiskella viherrakentamista puutarha-alan perustutkinnossa erittäin ammattitaitoisten kouluttajien opetuksessa. Kysy lisää opinnoista Omnian osastolla.

Talonrakennuksen työnäytökset

Omniassa talonrakennusta opiskelevat nuoret pystyttävät messuyleisön nähtäväksi elementtivaraston. Huolella ja tarkkuudella tehtävä rakennustyö ja opiskelijoiden osaaminen tulevat tutuiksi näytöstä seuratessa.

Opiskelijat ovat opintojensa aikana mukana aidoissa rakennusprojekteissa ja pääsevät kehittämään osaamistaan ammattitaitoisessa ohjauksessa. Kysy lisää alan opinnoista Omnian osastolla.

Hanki liput ennakkoon edullisemmin!