Skip to content

Trend stories -trenditarina osa 9

Trend Stories -trenditarina osa 9:

Kotoisa hyvinvointi ja arjen luksusta

JOSPA ARKI OLISI HELPOMPAA

Monen arki on muuttunut pandemian jälkeisessä ajassa. Kuin varkain, on kodin neliöstä osa jouduttu muuttamaan työkäyttöön. Onnekas on hän, jonka kodin neliöt riittävät pysyvään työtilaan, jossa on oikea ergonomia ja riittävä työskentelyvalaistus.

Etätyöskentely voi kuitenkin olla toiselle siunaus, kun säästää aikaa työajoissa ja voi suoraan aamiaispöydästä sännätä koneelle Teams-palaveriin.

Kotona oleilu 24/7 saa kodin pölyyntymään nopeammin. Varsinkin jos useampi ihminen käyttää jatkuvasti sähköisiä data -laitteita.

HYÖDYNNÄ AJASTUSTA JA KOTI ON PUHDAS KAUPPAREISSUN JÄLKEEN

Työmatkoissa säästetty aika saattaa kadota, kun lounaskin tehdään ja syödään kotona.  Jostain syystä ”henkilökunta”, ainakaan meillä ei millään jaksaisi vielä tuon jälkeen kaivaa imuria esille.

Siivoatko sinäkin viikonloppuisin? Olisiko kiva, jos voisit käyttää senkin ajan, vaikka ystävien tapaamiseen tai lasten kanssa touhuiluun?

iRobot ryhtyy imuroimaan kotiasi silloin kun se sinulle sopii ajastuksen ansiosta. Se osaa vaikka mitä, mutta ei keksiä tekosyitä, kun väsyttää tai pitäisi mennä salille hoitamaan omaa kuntoaan.

Sanotaan, että aika on rahaa. Tämä fiksu kaveri osaa myös tyhjentää pölynsä sinne, minne ne kuuluvat, eli telakkaan, josta sinun tarvitsee vain viedä ne roskiin.

IMUROI JA MOPPAA, VARSINAISTA ARJEN LUKSUSTA

Trendikodin lattiat imuroi ja moppaa Roomba Combo. Eikä haittaa, vaikka lattialla on ihania mattoja, niitä se ei sentään pese, mutta ei myöskään kastele. Ainutlaatuisen kääntyvän mopin ansioista aidot mattosi ovat turvassa.

Todellista arjen luksusta on saapua puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin. Ei enää taistelua siivousvuoroista. Mitä kaikkea voisitkaan tehdä, kun kotisi on halutessasi aina puhdas…silloinkin kun anoppi tulee yllätysvierailulle. 😊

Kotitöitä riittää toki siivouksen jälkeenkin, joten sitten vaan parittamaan perheen sukkia.

PUHDAS SISÄILMA EI OLE ITSESTÄÄNSELVYYS

Varsinkin keväisin ulkoilmassa on paljon epäpuhtauksia, jotka voivat haitata hyvinvointiasi.

Sisälle kulkeutuu koneellisenkin ilmastoinnin läpi esimerkiksi katupölyä ja pienhiukkasia. Voit varmistaa, että oma sisäilmasi on puhdasta HEPA-suodattimilla. Ja en tarkoita mitään hengityssuojaimia vaan erillistä ilmanpuhdistajaa.

Tiesitkö, että on olemassa kannettavia sisäilmanpuhdistimia? Nyt ei puhuta mistään isosta ”pömpelistä”, vaan salonkikelpoisesta laitteesta. Voit valita omaan sisustukseen sopivan puhdistimen. Trendikotiin valittiin kaunis punainen Vbreathe.

Yhdelle arjen luksusta on gourmet-tason ruuanvalmistuslaitteet #5 blogi lue lisää täältä, toiselle taas pitkään himoittu design-klassikkotuoli tai esimerkiksi spa-henkinen kylpyhuone, #3 blogi jossa voi viettää omaa aikaa ja rauhoittua arjen kiivaasta tahdista.

Pidetään huolta hyvästä ja sujuvasta arjesta, ja varmistetaan, että kotona voidaan hyvin.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tulla katsomaan miten iRobot ja Vbreath varmistavat hyvinvointimme ja tekee Trendikodistakin viihtyisän.

Tervetuloa Kevätmessuille 30.3.-2.4 tutustumaan Trendikodin ”siivoojaan”!

terveiset Trendikodista,

Malla

 

 

PSST! Tule kurkkaamaan Trendikotiin Kevätmessut x Witt IG livessä 30.3.!

Mikäli ehdit Kevätmessuille vasta viikonloppuna, kurkista Trendikotiin jo ennakkoon Instagram Liven välityksellä torstaina 30.3. klo 18.30. Näin saat esimakua siitä, miltä Arjen luksus näyttää Trendikodissa!

Mukana lähetyksessä Malla Tapion haastattelema Joni Ahola Witt:ltä.
Mietityttääkö jokin tietty asia liittyen robotti-imureihin tai sisäilmanpuhdistajiin? Joni ja Malla vastaavat liven aikana kysymyksiin, joita voit jättää jo ennakkoon Kevätmessujen Ig-tilillä @kevatmessut_official Kevätmessut x Witt Trend Stories -postauksessa!
Kysymyksiä voi laittaa myös liven aikana! Kaikkien kysymysten jättäneiden kesken arvomme messulippuja, ja näin sinäkin voit päästä paikan päälle Kevätmessuille todistamaan, kuinka Trendikodissa arki on helpompaa!

Tervetuloa inspiroitumaan Kevätmessujen Trendikotiin 30.3.–2.4!