Skip to content

Tietoa näytteilleasettajille

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Messukeskukseen Kevätmessuille!

Näin onnistut messuilla

Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen.

Näytteilleasettajan ABC

Logot ja bannerit

Voit käyttää tapahtuman logoja ja bannereita markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

lataa - kevätpuutarha lataa - omamökki lataa - sisusta lataa - asu&remontoi lataa - lähiruoka&luomu

Hallitse osallistumistasi eMessukeskuksessa

eMessukeskus-verkkopalvelussa hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia, ohjelmatietoja ja lehdistötiedotteita. Löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

emessukeskukseen

Vinkkejä messuilla onnistumiseen

Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu myös uuteen ilmaiseen Menesty messuilla -verkkokurssiin.

katso vinkit

menesty messuilla -verkkokurssi

 

Katso mediakortti ja varaa mainospaikka Messulehteen 

Messulehden mediakortti

Messukeskuksen huilipalvelu!

Messukeskus toteuttaa yhteistyössä Ammattiopisto Liven opiskelijoiden kanssa uudenlaisen Huilipalvelun, jossa yrityksen osastohenkilökunta voi lyhyellä varoitusajalla soittaa Liven päivystysnumeroon ja tilata osastolleen tuuraajan. Liven Huilitiimi kertoo asiakkaalle, että osaston oma henkilökunta on paikalla jälleen noin 15 minuutin päästä. Huilipalvelu mahdollistaa muun muassa pienillä osastoilla yksittäisen henkilön pienen kahvi- tai lounastauon ja samalla varmuuden siitä, että osastolla olevat tavarat ovat tallessa ja viesti varsinaisen henkilökunnan paluusta tavoittaa asiakkaat. Huilipalvelu tarjoaa Liven opiskelijoille mahdollisuuden työharjoitteluun aidossa messuympäristössä. Huilipalvelu toteutuu aina opettajan tai ohjaajan ohjauksessa. Palvelu on maksuton.

Miten toimitaan käytännössä?

• Soita noin 15 minuuttia ennen Huilipalvelun tarvetta Liven päivystysnumeroon 040 827 6272.
• Kerro yrityksen nimi, osastonumero sekä tarkempi osaston sijainti, kerros ja puhelinnumero vastuuhenkilölle. Liveläiset tulevat paikalle yleensä pareittain.
• Kun liveläiset saapuvat osastolle, sopikaa, miten he ilmoittavat vakituisen henkilökunnan olevan paikalla ja kuinka pitkään tauko kestää.
• Liveläiset tauottavat sovitun mukaisesti (n. 15-20 min) ja palaavat uusien tarvitsijoiden käyttöön, kun osaston henkilökunta on palannut osastolle.
• Liveläiset eivät myy tai käsittele rahaa/maksupäätteitä, vaan valvovat osastoa ja antavat lisätietoa vakituisen henkilöstön paluusta.
Tavoitteena on luoda kaikille osapuolille positiivinen messukokemus.

Huilipalvelu:
to-pe klo 11-17
la-su klo 11-15

Ravintola Platta sijaitsee hotellimme alakerrassa ja tarjoaa monipuolisesti ruokaa sekä juomaa tapahtumien aikana. Katso menu
Majoitu Messukeskuksen hotellissa edulliseen etuhintaan, joka on tarkoitettu ainoastaan näytteilleasettajille. Tutustu