Skip to content

RAKENTAJAN POLKU

Abloy, 3c41
Tule tutustumaan avaimettomaan Yale Doorman -älylukkoon sekä Yale Smart Living -älykodin turvaratkaisuun: mobiiliapplikaatiolla ohjattavat kodin turvalaitteet kuten ovi- , ikkuna- ja liiketunnistimet ja IP-kamerat. Järjestelmä on turvallinen, langaton, laajennettava ja helposti asennettava. Internet-liittymä riittää, ja saat kodistasi turvallisemman ilman erillistä kuukausivelotusta.

Access Home Electronics Oy, 2f41
Hanki omakotitaloon tai mökkiin täydellinen yhtenä kokonaisuutena toimiva turvaratkaisu: hälytysjärjestelmä, kameravalvonta ja älylukitus. Voit asentaa laitteet jo rakennusvaiheen aikana ja valvoa rakennustyömaata, jonka arvokkaat työkaluja kiinnostavat murtomiehiä. Ja kun rakentaminen on  ohi ja talo valmis, hälytysjärjestelmä voidaan asentaa lopullisille paikoille. Kotihalytin.fi

Areva Solar, 1d10
Säästä sähkölaskussa ja hanki aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella. Tutustu Suomessa valmistettuihin SaloSolar Oy:n avainlippu-aurinkopaneeleihin ja järjestelmään tarvittaviin Solar Edgen, Huawein ja Froniuksen valmistamiin inverttereihin. Hyödynnä asiantuntevaa palvelua myös muissa aurinkosähköjärjestelmiin liittyvissä kysymyksissä.

Aroma Sense suihkupäät, 3f28
Tuntuuko ihosi ja hiuksesi paremmalta järviuinnin jälkeen? Oletko puhdistanut kalkkia lattialta tai lasipinnoilta? Oletko ollut suihkussa, jossa on heikko paine ja huono pesuteho?
Haluatko säästää vettä ja energiaa? Jos vastasit yhteen kysymykseen kyllä, Aroma Sense suihku on juuri sinulle!

Fiskarhedenvillan Oy, 1d11
Haaveissa rakentaminen? Tarjoamme yksilöllisiä talopakettiratkaisuja uniikista ja laadukkaasta kodista haaveileville.

Gigantti, osastot 3b11, 3c11, 3c21
Muistathan että keittiön suunnittelu lähtee liikkeelle valitsemalla Teidän tarpeisiinne sopivat kodinkoneet, joiden ympärille lähdetään rakentamaan Teille soveltuvaa keittiöratkaisua.
Suunnitellaan yhdessä myös kodinhoitohuone koneineen ja kalusteineen, sillä meiltä löydät laadukkaat keittiökalusteet, kodinhoitohuonekalusteet sekä kodinkoneet. Gigantti & Epoq

HEVI kivitalot, osasto 1e18
Kivitalojen elementtitoimitukset, materiaalitoimitukset ja talopaketit sekä suunnittelu- ja rakentamispalvelut: 3D-mallinnokset, luonnossuunnittelu, ARK-suunnittelu, rakennesuunnittelu, lupakuvat, vastaavan työnjohdon palvelut, LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu ja energiatodistukset.

HERRALA / Koskisen taloteollisuus, 2e39
Oman näköisenne kodin ja vapaa-ajan talon suunnittelu ja rakentaminen asiantuntijan luotettavalla avustuksella. Käytössäsi upea mallistomme tai arkkitehtimme omaa suunnitelmaanne varten.
(Herrala-arkkitehti on paikalla osan aikaa). Olemme täällä juuri sinua varten!

Inaria, 3c20
Mittatilausliukuovet ja -kaapistot. Meiltä saat myös mittaus-, suunnittelu- ja asennuspalvelut. Inaria.fi

Kattopesu.com, 3a20
Kattojen pinnoitus ja maalaus ammattitaidolla. Pesemme tiilikattoja siihen tarkoitetulla pesuaineella käyttäen apuna siihen tarkoitettua laitteistoa ja työvälineitä.

Lappiporras, 3a28
Osastollamme autamme asiakasta valitsemaan kohteen sisustukseen ja tilaan sopivat portaat. Kerromme portaiden mitoituksista, tilantarpeesta sekä materiaali ja mallivaihtoehdoista. Jos asiakkaalla on kohteen pohjakuvat mukana katsomme millainen porras tilaan soveltuu.

Louhintaliike Mäkinen Oy, 1d4
Omakotitalojen ja muiden pienkiinteistöjen rakennuspohjien louhinta- ja maanrakennustyöt. Kalustomme mahdollistaa myös ahtaiden ja vaativien kohteiden louhinnan. Rakennuspohjan louhintatyön lisäksi huolehdimme seuraavista töistä: perustustyöt, maa-ainestoimitukset, sepelitäytöt, viemäri- ja vesijohtotyöt, salaojitukset, kosteuseristykset, pintavesilinjaukset ja routaeristykset

Narvi, 3e11
Narvi, Aito ja Kota-tuotemerkkien takana 80-vuotias yritys Lapinkylästä Raumalta, jonka kiuasvalikoimasta löydät moderneja sähkökiukaita sekä laadukkaita puulämmitteisiä kiukaita. Tutustu kiukaiden lisäksi  Aito-takkaluukkumallistoon sekä Kota-puuliesiin, -muuripatoihin, -pikkutakkoihin, -savustimiin ja -kamiinoihin. Saunatuotteemme ovat  Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja. Tervetuloa!

Omakotiliitto, 2e41
Rakentajille tai rakentamista suunnitteleville liittymislahjaksi Pientalon suunnittelu ja rakentaminen -kirja.

Passiivikivitalot Nordic Oy, 1e8
Suunnitteletko rakentamista? Tule tutustumaan suomalaiseen ilmastoon sopivaan kotiin, erittäin energiatehokkaaseen kivitaloon.

Puustelli, 3e11
Puustellin tuotteet on tarkoitettu kaikille suomalaisille rakentajille ja remontoijille. Hyvä mallisto, laaja tuotevalikoima eri hintaluokissa, korkeatasoinen laatu ja kattava palvelukokonaisuus ovat Puustellin tärkeimpiä kilpailutekijöitä. Tule keskustelemaan keittiösi uudistamisesta.

Rakennuskemia, 3b29
Osastoltamme löydät tuotteita terassien, laiturien, tiikkikansien ja puujulkisivujen pitkäkestoiseen suojaukseen. Tutustu etukäteen tuoteperheisiimme verkossa Sioox.fi sekä Woodcare.guide.

RTV, 3e39
RTV-Yhtymä Oy on vuonna 1951 perustettu suomalainen maali- ja pintamateriaalialan per­heyritys. Tarjoamme rakentajalle ja remontoijalle laajan valikoiman maaleja, tapetteja, laattoja ja lattiapäällysteitä. Tervetuloa osastollemme tutustumaan palveluumme, osaamiseemme ja valikoimaamme! Järjestämme osastollamme myös tapetointityönäytöksiä ja työnäytöksiä kalkkimaalilla. Tutustu näytösten sisältöihin ja aikatauluihin >>

Sara-Steel Oy, 1c31
Erilaisia peltikatteita ja erityisenä uutuutena äänenvaimennuksella varustettu peltikate. Lisäksi esittelemme kattoturvatuotteita sekä sadevesijärjestelmiä.

Sector Alarm, 3b18
Myymme kodin hälytysjärjestelmiä, jotka ovat yhdistetty 24/7 päivystävään hälytyskeskukseen. Hälytysjärjestelmä suojaa kodin murroilta, tulipaloilta ja vesivahingoilta. Tule keskustelemaan kodin turvallisuuteen liittyvistä asioista asiantuntijoidemme kanssa ja tilaa osastoltamme kodin hälytysjärjestelmä messuhintaan!

Siesta Group Oy, 3b21
Teemme kotimaiset terassit mittatilaustyönä mihin tahansa kohteeseen. Meiltä saat lasitetut terassit, lasikatot ja -kaiteet, terassiperustukset, aurinkosuojaverhot ja lämmittimet sekä suunnittelu- ja lupapalvelun. Hanki esimerkiksi yellinen Siesta-lasiterassi, joka tuo lisätilaa rentoutumiseen ja sopii myös juhlien viettoon ilman säävarausta.

Siklatalot Oy, 1e28
Älä rakenna – anna Siklan tehdä se puolestasi! Siklalta saat tontin ja talon yhdellä sopimuksella täysvalmiiksi rakennettuna.

Suomen Hormistokeskus, 1d19
Neuvonta- ja suunnitteluapu valmispiippuihin liittyvissä ratkaisuissa sekä teräs- ja harkkohormien suunnittelu, myynti ja asennus Etelä-Suomen alueella ja teräs- ja harkkohormit, piipun pellitykset, savukaasuimurit ja vedonparantajat.

Suomen Luonnonmaalit, 3d41
Osastolla esillä pintakäsittelyaineita. Lisäksi voit tutustua Aalto Haitek -innovatiiviseen  ja kemikaalivapaaseen rakennustapaan.

Sydänmuuraus, 3a33
Osastolta löydät takat, leivinuunit, takkaleivinuunit, liedet, piiput

Talotekniikkainfo, 2d41
Neuvoja uuden rakentajalle, vanhan korjaajalle ja remonttia suunnittelevalle. Kysy asiantuntijoiltamme energiatehokkaasta rakentamisesta, lämmön, sähkön ja veden käytöstä, aurinkosähköstä, lämpöpumpuista, toimivasta talotekniikasta sekä taloautomaatiosta.

Teknos, 3a21
Maalauksen asiantuntijat auttavat sinua niin maalin kuin sävynkin valinnassa. Saat tietoa, käytännön vinkkejä sekä tuotteita kodin rakentamiseen ja remontointiin. Hae osastolta myös veloituksetta NORDICA EKO tai NORDICA MATT talomaali -maalipurkki sävytettynä valitsemaasi Ulkovärit-kartan sävyyn. Saat testattua maalia ja sen sävyä ennen kevään ja kesän tulevia ulkomaalaustöitä.

Tuusulan kunta, 3f41
Tule tutustumaan Tuusulan kunnan omakotitonttitarjontaan.

Aloita Rakentaminen Oma Koti -tapahtumasta: Osta liput!