Skip to content

Piipon kaide- ja sisustusköysi on synteettistä keinohamppua ja on siksi kestävä valinta kaideköydeksi. Keinohampun suosio selittyy pitkäikäisyydellä ja huoltovapaudella. Nykytekniikalla synteettiset köydet saadaan tarvittaessa näyttämään aidon hampun näköisiltä. Erinomaisesti ulkokäyttöön soveltuva keinohamppu on valmistettu synteettisestä kierretystä nelipäisestä polypropeeni multifilamentista, jota ei tarvitse käsitellä lainkaan eikä se kutistu tai homehdu ulkokäytössäkään kestäen loistavasti UV-säteilyä. Köydet ovat olleet suosittuja niin terassien kaiteina kuin ravintoloiden tilanjakajina.

Piippo kaideköyden tarvikkeet on valmistettu messingistä. Laadun takaa jokaiseen tyyliin sopiva käsittely. Piippo -kaideköyden tarvikkeet ovatkin joko lakattuja, kromattuja tai pulverimaalattu mustiksi. Näin tuote ei ruostu tai ota väriä haastavissakaan olosuhteissa. Kaideköyden tarvikkeista löydät kätevästi sopivat tarvikkeet seinäkiinnityksiin kuin köyden pään päättelemiseen tulpalla.

Piipolta löydät myös kaideköyden tolpat. Materiaalina voit valita joko metallisen tolpan terassiin ruuvattavalla valmiiksi rei’itetyllä jalustalla tai painekyllästetyn puutolpan, johon on saatavilla tolpan jalka.  Metalliset tolpat on pulverimaalattu, minkä takia soveltuvat myös ulkokäyttöön. Värivaihtoehtoina metallisista tolpista löytyy harmaa, ja musta. Tolpan jalan avulla puutolppa on kätevä kiinnittää terassiin.

 

Katso asennusvideo ja huomaa kuinka helppoa asentaminen on!

Kaideköyden asennus

Kaideköyden katkaiseminen