Skip to content

Pientä pintaremonttia

Pientä pintaremonttia -polku tarjoaa sinulla yhdellä silmäyksellä ne yritykset, joiden puoleen voit tapahtumassa remonttihaaveidesi kanssa kääntyä. Saat parhaat vinkit, neuvot ja ideat sekä hankit tarvittavat tuotteet kätevästi ja edullisesti.

Yritykset

AJK Sisustussuunnittelijat

Aldeko Oy

Pidä ammattimaisen maalaustyön avulla kotisi pitkäikäisinä. Hanki helppo  avaimet käteen ratkaisu ulkoseinien, peltikattojen, sekä tiilikattojen pinnoitukseen.

Artiikki Oy

Blosius-kylpyhuoneremontit Oy

Contura-takat

Contura-takkoja arvostetaan ajattoman muotoilun, tehokkuuden ja korkean laadun ansiosta. Muotoilu ja tuotekehitys sekä kaikkien osien asennus tehdään Ruotsissa. Contura-takalla luot kotoisan tunnelman ja tuot kotiisi pehmeää lämpöä.

Freska Finland Oy

Vuonna 2015 perustetun suomalaisen kotisiivousyrityksen missiona on antaa ihmisille lisää aikaa tehdä niitä asioita, joista he oikeasti nauttivat. Asiakastyytyväisyyden keskiarvo on 4,7/5. Siivouksen voi tilata netistä ja asiakaspalvelu on valmiina auttamaan 6 päivänä viikossa!

Ikkunasepät Oy

JDM Media Oy

Jötul As

Klaar Invest Oy

Epoxy on näyttäviin ja kestäviin pinnoituksiin erikoistunut yritys, joka sekä suunnittelee että toteuttaa kestävän pinnoituksen oli kyseessä sitten keittiön pöytä, näyttävä työtaso, upea suihkulähde, ravintolan sisustus tai ainutlaatuinen lattia. Epoxy – kun haluat näyttävän pinnan!

Kotirinki Oy

Kotiringistä saat siivouspalvelun paikalliselta Kotirinki-yrittäjältä, joka palvelee juuri sinun kotiasi. Käytössäsi on 17 vuoden aikana kertynyt siivousalan kokemus, jossa suosituin palvelu on säännöllinen siivouspalvelu. Pinta-alaan perustuvan kiinteän hinnan näet osoitteessa www.kotirinki.fi.

Kymppi-Lattiat

Lamppukauppa Led Store Oy

Lamppukauppa Led Store on jokaisen rakentajan ja remontoijan ammattitaitoinen kumppani led-valaistuksessa. Valikoimissa ovat tyylikkäät ja laadukkaat led-valot sisä- ja ulkotiloihin, yli 200 tarkasti valikoitua tuotetta, joista suuri osa valmistutetaan itse valikoiduilla tehtailla.

Lopella -sisustuspuut

M2 Koti

Medila Oy Ab

Noblessakeittiöt / Sete oy

NORTHSTAR Poland SP. Z.o.o.

Nordpeis-takat valmistaa varaavia takkoja, kiertoilmatakkoja ja kamiinoita. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja asianmukaisesti testattuja. Takkaosat valetaan jo tehtaalla mittoihinsa, joten ne on erittäin helppo asentaa. Valikoimasta löytyy kaikkea pikkukamiinoista yli 2000 kg:n varaaviin takkoihin.

Nunnauuni Oy

Ovella Systems Oy

Pihla

Puustelli Group Oy

RTV-Yhtymä Oy

Siesta Group Oy

Sorcolor

STARK

Suomen Luonnonmaalit Oy

Teknos

Tiileri

Tikkurila Oyj

Maalilinjan asiantuntijat antavat osastolla neuvoja ja niksejä kaikissa maalausasioissa. Tervetuloa suunnittelemaan kesän maalausprojekteja!

Tulikivi Oyj

Uula Color Oy