Skip to content

Paukut peruskorjauksessa

Paukut peruskorjauksessa-polku tarjoaa sinulla yhdellä silmäyksellä ne yritykset, joiden puoleen voit tapahtumassa peruskorjausprojektisi kanssa kääntyä. Saat parhaat vinkit, neuvot ja ideat sekä hankit tarvittavat tuotteet kätevästi ja edullisesti.

Yritykset

Aatos Homes

Abloy Oy

Access Home Electronics Oy

Aldeko Oy

Pidä ammattimaisen maalaustyön avulla kotisi pitkäikäisinä. Hanki helppo  avaimet käteen ratkaisu ulkoseinien, peltikattojen, sekä tiilikattojen pinnoitukseen.

Aroma Sense Finland Oy

Artiikki Oy

Contura-takat

Contura-takkoja arvostetaan ajattoman muotoilun, tehokkuuden ja korkean laadun ansiosta. Muotoilu ja tuotekehitys sekä kaikkien osien asennus tehdään Ruotsissa. Contura-takalla luot kotoisan tunnelman ja tuot kotiisi pehmeää lämpöä.

DNA-kauppa

Nopea netti, puhelimet, tabletit ja lisätarvikkeet. Liittymät, kanavat ja DNA TV.

Ekovilla Oy

Elega Oy

Elisa Oyj

Fortum Markets Oy

Freska Finland Oy

Vuonna 2015 perustetun suomalaisen kotisiivousyrityksen missiona on antaa ihmisille lisää aikaa tehdä niitä asioita, joista he oikeasti nauttivat. Asiakastyytyväisyyden keskiarvo on 4,7/5. Siivouksen voi tilata netistä ja asiakaspalvelu on valmiina auttamaan 6 päivänä viikossa!

Gebwell

Uutuustuote Aries-maalämpöpumppu on maailman ensimmäinen IoT lämpöpumppu sekä ensimmäinen kotimainen omakotiluokan invertterimaalämpöpumppu. Tutustu markkinoiden edistyksellisimpään maalämpöpumppuun ja osallistu arvontaan, jossa pääpalkintona Aries-maalämpöpumppu!

Helen Oy

HSY Ilmastoinfo

Ikkunasepät Oy

JAMAR Oy

JDM Media Oy

Jötul As

KattoCenter Pro Oy

Kattopesu.com

Kauko Oy

Energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja kuluttajien ja teollisuuskiinteistöjen tarpeisiin. Tuotteitaja palveluita ovat: aurinkosähköratkaisut ja ilmalämpöpumput sekä energiavaraajat.

Kurko-Koponen Oy

Jekko on maailman johtava mininostureiden valmistaja. Jekon mininosturit ovat suunniteltu ahtaisiin paikkoihin, joissa tilaa on rajallisesti. Innovatiiviset mininosturit ovat nostamisen edelläkävijänä. Kevyet ja kompaktit mininosturit nostavat raskaita kuormia käden käänteessä. Pitkätkään etäisyydet eivät tuota mininostureille hankaluuksia.

LA Kattohuolto Oy

Lamppukauppa Led Store Oy

Lamppukauppa Led Store on jokaisen rakentajan ja remontoijan ammattitaitoinen kumppani led-valaistuksessa. Valikoimissa ovat tyylikkäät ja laadukkaat led-valot sisä- ja ulkotiloihin, yli 200 tarkasti valikoitua tuotetta, joista suuri osa valmistutetaan itse valikoiduilla tehtailla.

Loiste Energia

Lopella -sisustuspuut

Louhintaliike Mäkinen Oy

M2 Koti

Miele Oy

Itsenäinen perheyritys johon jo 120 vuoden ajan on voinut luottaa – Miele-laitteet eivät jätä sinua pulaan. Ainoana valmistajana alalla Miele testaa esimerkiksi pyykinpesukoneet, kuivausrummut, astianpesukoneet tai uunit kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäytön.

Motiva

Narvi Oy

Noblessakeittiöt / Sete oy

Nordic Sales Crew Oy

NORTHSTAR Poland SP. Z.o.o.

Nordpeis-takat valmistaa varaavia takkoja, kiertoilmatakkoja ja kamiinoita. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja asianmukaisesti testattuja. Takkaosat valetaan jo tehtaalla mittoihinsa, joten ne on erittäin helppo asentaa. Valikoimasta löytyy kaikkea pikkukamiinoista yli 2000 kg:n varaaviin takkoihin.

Nunnauuni Oy

Oilon Oy

Oilon-maalämpöpumppu on käyttökustannuksiltaan edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto.

Ovella Systems Oy

Pihla

Puustelli Group Oy

Renoworks

RestaKoti Oy

Vuonna 2010 perustettu kattohuoltoihin ja hormisaneerauksiin erikoistunut yritys. Palveluista löytyvät kattohuollot, hormisaneeraukset, tulisijat ja nuohoukset niin kuluttajille kuin taloyhtiöille ja projektikohteisiin. Ainoa Ormaxin valtuuttamana pinnoittajana Suomessa

RTV-Yhtymä Oy

Sara-Steel

Savohormi

PALVELUT KOTITALOUKSILLE: Uusien tulisijojen muuraus, hormien massakorjaukset, putkitukset, korjausmuuraukset, teräspiiput, vedonparantajat. PALVELUT TALOYHTIÖILLE: Tiilihormistojen, Savu sekä ilmakanavien kartoitus, kunnostukset sekä vedonparannus

Scanoffice Oy

Sector Alarm Oy

Sector Alarm on Euroopan toiseksi suurin kodin turvapalveluyritys. Hälytysjärjestelmä suojaa kotisi, perheesi ja kaikki kodin tärkeät asiat paloilta, murroilta ja monilta muilta vahingoilta. Järjestelmä on yhdistetty hälytyskeskukseen, joka on valmiudessa 24/7 ja auttaa kaikissa tilanteissa.

Siesta Group Oy

Kotimainen laadukkaiden terassilasitusjärjestelmien valmistaja, joka jatkaa 1990-luvulta lähtöisin olevaa Siesta-lasiterassien perinnettä. Siestan tuotteet ja palvelut ovat yksilöityjä mittatilausratkaisuja. Tunnetaan hyvän ja kattavan palvelun lisäksi tuotteidemme korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Sisäilmainfopiste

Sorcolor

STARK

Suomen Aurinkotekniikka Oy

Aurinkopaneelijärjestelmät avaimet käteen -palveluna. Oikein mitoitetulla voimalalla säästät 15-30% sähkölaskustasi ja saat sijoittamallesi rahalle todella hyvän tuoton. Yli 95% asiakkaista on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä! Maksuton kartoitus!

Suomen Hormistokeskus Oy

Suomen KattoCenter Oy

Suomen Luonnonmaalit Oy

Suomen LVI-liitto SuLVI

Suomen Omakotiliitto ry

Talteka

Teknos

Telia

Tiileri

Tikkurila Oyj

Maalilinjan asiantuntijat antavat osastolla neuvoja ja niksejä kaikissa maalausasioissa. Tervetuloa suunnittelemaan kesän maalausprojekteja!

T:mi Havupiha

Tulikivi Oyj

Turner Door

Uudenmaan Kattokeskus Oy

Uudenmaan Peltityö Oy

Uula Color Oy

Verisure Oy

Verisure on Suomen suosituin hälytysjärjestelmä, joka on yhdistetty hälytyskeskuksen valvontaan. Turvaa murron, palon tai vesivahingon sattuessa.

VesiVek Oy