Skip to content

Lähiruoka & luomu 21.-23.8.2020

Herkuttelijan keidas

Vuoden lähiruokateko

Lähiruoka & luomu -tapahtuma siirtyy elokuulle – uudet päivämäärät ovat 21.-23.8.2020

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Lähiruoka & luomu -tapahtuma siirtyy 21.-23.8.2020 järjestettävien Lapsimessujen yhteyteen. Lähiruoka & luomu -tapahtuman liput ovat myynnissä nyt!

Osta liput

Herkkuja luomuna ja läheltä

Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Höysteenä saat aimo annoksen tietoa suorana tuottajilta ruoan vastuullisesta tuotannosta. Mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua, hyönteisiä, jäätelöä ja säilykkeitä.

Herkkujen Suomi liittyy osaksi Lähiruoka ja luomu -messuja!

Lue lisää

Vuoden lähiruokateko – yleisöäänestys on käynnissä!

Lähiruoka & luomu -tapahtumassa julkistetaan Vuoden lähiruokateko-palkinnon saaja. Palkinnon saaja voi olla yksityinen henkilö, yritys tai yhteisö, joka on lähiruoan tekijä tai puolestapuhuja. Palkintoraati on valinnut tänä vuonna ensimmäisen kerran ehdotuksista 5 tahoa yleisöäänestykseen, joka on nyt käynnistynyt. Käy antamassa ääni suosikillesi!

Sekä raadin valitsema palkinnonsaaja että yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Lähiruoka & luomu -messuilla perjantaina 21.8.2020

Vuoden lähiruokateko

ÄÄNESTÄ!

 

Herkkujen Suomi liittyy osaksi Lähiruoka ja luomu -messuja

Suosittu lähiruokatapahtuma Herkkujen Suomi nähdään ensi keväänä osana Messukeskuksessa järjestettävää Lähiruoka ja luomu -tapahtumaa. Aiemmin Helsingin Rautatientorilla järjestetty Herkkujen Suomi esittelee lähi- ja luomuruokatuottajia ja -yrittäjiä eri puolilta Suomea. Tapahtuma kääntää katseen lähiruokaan sekä kotimaisiin tuottajiin ja raaka-aineisiin. Lähiruoka ja luomu -messut esittelee suomalaisia pientuottajia, lähellä tuotettua ruokaa ja sertifioituja luomutuotteita. Tapahtuman avajaispäivänä julkistetaan myös Vuoden lähiruokateko -palkinnon saaja.

Kuvaaja: Henrik Kettunen

Kuvaaja: Henrik Kettunen

Kuvaaja: Henrik Kettunen

Kuvaaja: Henrik Kettunen