Skip to content

Lohjan kaupunki

Kohtaamismediasta kohotusta kukkien keskellä 700-vuotissynttäreitä viettävälle Lohjan kaupungille

Tietoa yrityksille

Lohjan kaupunki juhlistaa tänä vuonna 700-vuotissynttäreitä ja osallistui Kevätmessuille 2023 tavoitteena levittää tietoa juhlavuodesta. Tunnelmat osastolla olivat Fiatin katossa: osastolla vieraili tuhansia kävijöitä ihastelemassa tunnelmaa ja ottamassa kuvia.  

Iloisia kohtaamisia ja onnistumisia yli odotusten   

 

Lohjan kaupungin tiimi halusi luoda messuosastolle aurinkoisen ja iloisen tunnelman, joka kuvastaa niin kesäiltaa lohjalaisessa puutarhassa kuin Kevätmessujen tunnelmaakin. Osastolla eli Lohjan 700-vuotissynttärikutsuilla oli upeasti kukilla koristettu Fiat 600, joka yllätti ja ihastutti kävijöitä iästä riippumatta: autosta haluttiin ottaa paljon kuvia.  

 

”Samalla saimme iloisia kohtaamisia, joissa pääsimme kertomaan Lohjasta sekä juhlavuodesta. Messut olivat menestys. Onnistuimme tavoitteissa erinomaisesti, jopa yli odotusten. Kävijät jakoivat sosiaalisessa mediassa valtavasti kuvia ja tunnelmia osastoltamme. Saimme myös valtavasti osallistujia osastolla olleeseen kisaan ja sitä myötä uutiskirjeen tilaajia”, Lohjan kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö Evita Malm kertoo.  

 

lohja.fi 

 @lohjankaupunki