Skip to content

Lasten Kevätmessut

Puuhaa koko perheelle

 

Lastenkierros

Kevätmessuille kannattaa tulla koko perheen voimin, sillä lapsille on luvassa hauskaa ohjelmaa! Nappaa lastenkierroksen kartta mukaasi tapahtuman sisäänkäynneiltä ja seikkaile messut läpi!

 

Lasten puuha-alueella päästään hyppimään ja pitämään hauskaa Sirkusnorsu- Angry Bird- ja Savanni -pomppulinnoissa. Pompi läpi Mittarimato-seikkailurata ja pelaa ilmakiekkoa ja nopeustestiä!

 

Suomen Golfliiton Aloita Golf-pisteellä tutustutaan lajiin, jossa yhdistyvät liikunta, luonto ja sosiaalisuus. Kokeile välineitä, testaa puttia ja kysy asiantuntijoilta! Red Bull F1 simulaattorilla pääset formuloiden vauhdin hurmaan!

 

Kevätmessujen Keskuspuistossa koko perhe pääsee nauttimaan vihreydestä! Leikkipuistossa lapset pääsevät kokeilemaan liukumäkeä ja muita Leikkiturvan leikkivälineitä. Leikkipuiston yhteydessä olevassa kioskissa myynnissä pehmistä ja virvokkeita herkkusuille.

 

Luovuuden lähde – työpajoissa niin lapset kuin aikuisetkin pääsevät työstämään savesta oman pääsiäiskoristeen tai maalaamaan oman unelmien puutarhan! Osta työpaja ennakkoon tai paikan päällä. Lue lisää

 

Trendikodin lastenhuoneessa nähdään värien harmoniaa. Inspiroidu materiaaleista. somisteista, väreistä ja kalusteista!

 

Omakotiliiton linnunpönttöpajaoissa nikkaroidaan kotiin tai mökille oma linnunpönttö!

 

Outdoorin Allas-alueella päästään testaamaan sup-lautaa ja kanoottia. Osallistu leikkimieliseen ”Oletko sinä messujen nopein suppaaja?” kisaan, jossa messujen nopein palkitaan wakeboarding-tunnilla. Retkineuvolasta saa tietoa lasten kanssa ulkoilusta ja retkeilystä.

 

Lähiruoka & Luomutapahtumassa tarjolla ihania herkkuja jäätelöstä lörtsyihin ja karjalanpiirakasta kermakaramelliin!

Lasten messukartta