Skip to content

Huutokaupat — Ihan parhaat kaupat

Huutokaupat ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan ja kevään parhaat huutokaupat odottavat sinua sunnuntaina Kevätmessuilla. Meklarina huutokaupassa toimii Jethro Rostedt.

Onnistuneet huutokaupat vaativat valppautta ja suunnitelmallisuutta. Tutustu siis etukäteen huutokaupan tuotteisiin ja tule paikan päälle huutamaan suosikkituotteesi omaksesi!

Hanki lippusi ennakkoon verkkokaupastamme, saat ne edullisemmin!

Osta liput!

Huutokaupan tuotteet:

Muurikka Sähkösavustin PRO 1200W

Lähtöhinta: 0 € (ovh 239 €)

Lämpötilasäädettävä sähkösavustin kahdella savustustasolla. Lämpötilansäätö välillä 75-230 astetta. Portaattoman lämmönsäädön ansiosta laitteen lämpötilan säätäminen sopivaksi onnistuu kätevästi erilaisten ruokien valmistusta varten. Laite toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja pihauunina, ympäri vuoden.

Laitteella voit valmistaa kalaa, lihaa, kasviksia, äyriäisiä… vain mielikuvitus on rajana. Runkoon kiinnitetyn lämpömittarin avulla savustuslämpötilan seuraaminen ja säätäminen on helppoa. Savustimen takaosassa olevan tuuletusventtiilin kautta ylimääräinen kosteus pääsee ulos laitteesta ja rasvapeltiin kiinnittyvä kahva auttaa herkkujen ottamista savustimesta. Laitteen ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat konepestäviä, joten laitteen puhdistaminen on helppoa.

Opa Muurikka Oy, osasto 6b88

Kesäkeittiö Luoman Lillevilla 342 11,7 m²

Lähtöhinta: 0 € (ovh 2089 €)

Näyttävässä Luoman Lillevilla 342 -kesäkeittiössä valmistat herkulliset ruoat varhaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn asti. Pihakeittiössä ruoan valmistaminen ja ruokailu on mukavaa myös silloin kun sataa. Korkeiden ikkunoiden ja lasiovien ansiosta tila on avara ja valoisa. Kesäkeittiön suojissa myös ruoanlaittovälineesi pysyvät hyväkuntoisina pidempään.

Seinävahvuus on 34 mm ja harjakorkeus on 2570 mm. Huudettacva kesäkeittiö on nähtavissä messuosastollamme.

Huudon voittaja vastaa tuotteen purusta ja noudosta Messukeskuksesta ja hoitaa tarvittavat työkalut sekä pakkausmateriaalit niin tuotteiden purkua kuin poisvientiäkin silmällä pitäen.
Purku pitää suorittaa ma 8.4.2019 klo 8–15 välisenä aikana.
Asiakas sopii ajan tarkemmin Netraudan henkilökunnan kanssa.

Lue lisää tuotteesta täältä >>

Netrauta, osasto 6m18

Valmiskeittiö Mimo Furniture, Stella 195

Lähtöhinta: 0 € (ovh 1995 €)

Täydellinen keittiöpaketti vapaa-ajan asunnolle – sisältää kaiken!
Harmaan tammen värinen Stella 195 -valmiskeittiö koostuu kaapistoista, työtasosta, pesualtaasta sekä keittiöhanasta sekä liesituulettimesta, uunista ja keraamisesta liedestä. Keittiökaapit ja laatikostot ovat laadukasta kalustelevyä. Kromatut vetimet ovat tyylikkäästi muotoillut, ja lisäävät kalusteisiin arvokkuuden tuntua.

Tämä viehättävä pikkukeittiö on erinomainen valinta esimerkiksi mökkikeittiöksi, vapaa-ajanasuntoon jossa on vain vähän tilaa, tai vaikkapa pieneen kerrostaloasuntoon. Keittiö vie seinätilaa alle kaksi metriä. Stella-valmiskeittiö on aito italialainen keittiömoduuli, joka on suunniteltu varta vasten suomalaiseen makuun.

Keittiö on esillä osastollamme.

Huudon voittaja vastaa tuotteen purusta ja noudosta Messukeskuksesta ja hoitaa tarvittavat työkalut sekä pakkausmateriaalit niin tuotteiden purkua kuin poisvientiäkin silmällä pitäen.
Purku pitää suorittaa su 7.4. klo 17–20 välisenä aikana tai ma 8.4.2019 klo 8–11 välisenä aikana.
Asiakas sopii ajan tarkemmin Netraudan henkilökunnan kanssa.

Lue lisää tuotteesta täältä >>

Netrauta, osasto 6m18

Mustang Kamado hiiligrilli 21

Lähtöhinta: 0 € (ovh 849 €)

Keraaminen kestävä hiiligrilli vaativiin olosuhteisiin. Lämpötila-alue 82-399 °C. Kamado on enemmän kuin grilli, se on sekä grilli, savustin että uuni.

Koko grilliosa ja sisällä olevat irroitettavat palopesä ja palorengas ovat keraamisia. Grillin kannen saranat, tuhkaluukku ja paistoritilä ovat rosteria. Kannen yläosassa on valurautainen venttiili. Kärry maalattua terästä. Lukittavilla pyörillä oleva metallinen rst-jalusta. Sivupöydät bambua. Lämpötilaa voi seurata kannessa olevan mittarin avulla.

Mustang grillit ja grillaustarvikkeet, osasto 6m50

Mustang sähkösavustin Electronic

Lähtöhinta: 0 € (ovh 349 €)

Toimii verkkovirralla. Teho 650W. Jännite 230V-50Hz. 4 ritilää, 37 x 33 cm.
Harjattu teräksinen ovi, ikkunalasilla. Digitaalinen käyttökytkinpaneeli savustimen päällä. Max. ajastin alue 0-24h. Lämpötilavalikko 38-137 °C. Rasvapelti, vesi- ja purukaukalo. Sisältää PVC suojahupun.

Ulosvedettävän savupurukaukalon avulla savustuspuruja voidaan lisätä savustimeen kesken savustuksen ilman, että savustimen ovea tarvitsee avata.

Mustang grillit ja grillaustarvikkeet, osasto 6m50

Letkukela GARDENA roll-up 15 automatic

Lähtöhinta: 0 € (ovh 109 €)

Heti käyttövalmis seinään kiinnitettävä automaattinen GARDENA roll-up 15 -letkukela tekee kastelemisesta erityisen helppoa ja mukavaa. Letku vedetään kevyesti ulos ja se voidaan pysäyttää noin 50 cm:n välein. Käytön jälkeen letku kelautuu automaattisesti takaisin. Ei enää manuaalista kelaamista tai likaisia käsiä! Letkun pituus 15 m. Jäätymisen kestävä!

Gardena, osasto 6d48

Walk Chalk Paint 2,5 l + sivellinsetti

Lähtöhinta: 0 € (ovh 71 €)

Ultramatta seinämaali. Ylellinen chalk paint, jolla maalaat seinäpinnat kauniin mattapintaisiksi. 2,5 litran koolla riittoisuus noin 36m2, riippuen maalaustekniikasta ja maalattavasta pinnasta.  Purkillisella maalaa kauniin tehosteseinän ja muutakin. Kestävästä pinnasta tulee hengittävä ja pyyhittävä.  Tuote on EN71:3-sertifioitu (eurooppalainen Toy Safe- standardi), joten sitä voi huoletta käyttää myös lastenhuoneissa. Wall Chalk Paint -sävyjä on 10. Väri valittavissa osastolta vapaasti.

Pappilan Sunday Shop, osasto 6r64

Lazy Range 750 ml x 2 kpl + sivellinsetti

Lähtöhinta: 0 € (ovh 73 €)

Chalk Paint, johon on lisättu vaha jo valmiiksi. Tätä maalia ei tarvitse enää suojata perinteisten kalkkimaalien tavoin, vaan pinnasta tulee kulutuksen ja pyyhinnän kestävä sellaisenaan. Sopii myös ruiskumaalaukseen ohentamattomana.

Vahallinen chalk paint;  Lazy Range kuivuu nopeasti ja on miellyttävä työstää ja siinä on ominaisuus, jolla siveltimen jälki jää vähäiseksi.  Katso lisää maalausohjeita kotisivuiltamme.

Tuote on EN71:3-sertifioitu, joten voit käyttää sitä huoletta myös lastenhuoneen kalusteissa ja leluissa. Pieni testipurkillinen riittää hyvin pienen esineen tai huonekalun maalaamiseen – tai oikean sävyn valintaan. Lazy Range sävyjä on 15. Sävyt vapaasti valittavissa osastolta.

Pappilan Sunday Shop, osasto 6r64

Työtasovalaisin LIINU 1502 CCT

Lähtöhinta: 0 € (ovh 327 €)

Uusinta uutta LedStoren omasta tuotekehityksestä. Täydellinen työpistevalaisin pituussäädettävällä kattovaijeriripustuksella ja langattomalla säätöpainikkeella. Häikäisemätöntä, tasaista valoa 150 cm pituudelta työtasolle. Käyttäjäryhmät esimerkiksi koululaiset, näyttöpäätetyöntekijät, ompelijat, koiratrimmaajat, kampaajat, kosmetologit, kokkaajat.

Käyttäjän tarpeen / halutun tunnelman mukaan portaattomasti säädettävä värilämpötila, eli CCT. Illan tunteina säädetään lämpimiin auringonlaskun värisävyihin ja tehokkaaseen työskentelyaikaan energisoivalle neutraalin värisävyn värilämpötilalle. Kelvinien vaihteluväli 2500-6500 K. Lisäksi himmennys asteikolla 0 – 100 %. Valmistamme valaisimia tilauksesta ja mittojen mukaan LedStoren LedPajalla. Valaisimen asennus on sähkötyötä ja vaatii riittävän pätevyyden.

Lamppukauppa Led Store, osasto 3a1

Carrara kiiltävä 60×60 cm kivipuristelaatta

Lähtöhinta: 0 € (ovh 2976 €)

Upea kiiltävä lasitteinen kivipuristelaatta, jossa kaunis Carrara marmori kuviointi. Laatan runko on korkealaatuista kivipuristetta, jolloin se soveltuu käytettäväksi niin seinä kuin lattiapinnoissakin. Huutokaupattava määrä on 1 lava eli 43,2 m².

Kymppi-Lattiat, osasto 3e1

Marrakech Harmaa mix 20×20 cm kivipuristelaatta

Lähtöhinta: 0 € (ovh 2876,40 €)

Näyttävä ja eläväinen kuviollisista laatoista koostuva sekoitus, jossa trendikäs musta-valkoinen sävymaailma. Laatan runko on korkealaatuista kivipuristetta, jolloin se soveltuu käytettäväksi niin seinä kuin lattiapinnoissakin. Huutokaupattava määrä on 36 m² eli 36 pakettia.

Kymppi-Lattiat, osasto 3e1

Sony TV

Lähtöhinta 0 € (ovh 1599 €)

4k Uhd TV, HDR tuki, 100hz natiivi paneeli multiflow tekniikkalla, Hyvällä liiketoistolla Android käyttöjärjestelmä sisäänrakennettu chromecast

Gigantti, osastot 3d31, 3c31

Victory kasvihuone

Lähtöhinta 0 € (SVH 1999 €)

Mitat:
Räystäskorkeus: 162 cm
Oviaukon koko: 207 x 113 cm
Pituus: 306 cm
Leveys: 361 cm
Korkeus: 269 cm

Palram Viktoria T-shape kasvihuone jossa on lasin kirkkaat polykarbonaattipaneelit pitävät huoneen kirkkaan valoisana. Pakkauksissa mukana sokkeli, räystäät ja kattoluukku. Palram Victoria T-Shape kasvihuone sopii niin viherhuoneeksi, kasvihuoneeksi tai oleskeluhuoneeksi.

Viherhuone Palram Victoria T-Shape, 10,5m², kennolevykatolla:Tyylikäs muotoilu, lähes särkymättömät polykarbonaattipaneelit. Seinäpaneelit: UV-suojattu kirkkaat 1 mm polykarbonaattipaneelit takaa yli 90% valon läpäisyn.Kattopaneelit: UV-suojattu 4 mm kennolevy polykarbonaattipaneelit suojaa iltapäivällä voimakkaalta auringonvalolta.

Vaatii vain vähän huoltoa, ruostumaton ja kestävä alumiinirunko.Korkea harjakorkeus 269 cm helpottaa käyttöä. Saranoidut korkeat tuplaovet mahdollistavat esteettömän kulun, 113 x 207 cm. Ei rikkoutuvia laseja. Paneelien liukuasennus – ei vaadi lukittavia osia. Selkeät, kohta-kohdalta merkityt asennusohjeet. Galvanoitu sokkeli mukana pakkauksessa.

Huom! Katoilta on aina poistettava liika lumikuorma. Takuu ei kata lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon romahtamista.

Horisont Enterprises, osasto 7g140

Swim&Fun uima-allas

Lähtöhinta: 0 € (ovh 1990 €)

Täydellinen allaspaketti sisältää pyöreän vapaasti sijoitettavan perhealtaan ja ison lisävarustepaketin. Sopii hyvin lapsiperheille, joissa lapset ovat vähän vanhempia. Allaspaketti sisältää kaiken tarvittavan puutarhan tai kesämökin maanpäälliseen altaaseen.

Laadukas puutarha-allas on rottinkijäljitelmää, joka lämpiää auringossa ja sulautuu nykyaikaisiin ja trenditietoisiin puutarhaympäristöihin. Galvanoituun ja monipinnoitettuun terässeinämään on painettu auringossa lämpiävä musta rottinkikuvio. Tumma muotoilu kerää auringon lämpöä ja saa veden lämpiämään hieman nopeammin.

Allas toimitetaan täydellisenä pakettina, joka sisältää ammattitason suodatinjärjestelmän ja altaan seinään upotettavan pintakaivon.  Leveät yläprofiilit ja pystysuuntainen osiointi tekevät altaista hyvin vakaita, ja vinyylinen allaspussi on UV-kestävä. Tämä vähentää auringonsäteiden heikentävää vaikutusta ja pidentää tuotteen vinyylin käyttöikää.

Huom! Teräsallasta ei tarvitse purkaa talveksi varastoon. Talvisäilytystä varten altaaseen laitetaan talvipeite ja poistetaan kaikki lisävarusteet.

TOIMITUS SISÄLTÄÄ:

GRE-teräsallas
PCV-allaspussi 0,30 mm (300 my)
Pintakaivosarja
Suodatinjärjestelmä Classic 300 250W letkuineen ja liittimineen
700 g Filterballs-suodatinmateriaalia
3-askelmaiset turvatikkaat A-Pool
Käsikirja pohjoismaisilla kielillä

TEKNISET TIEDOT:

Altaan muoto: pyöreä
Altaan väri: musta
Altaan koko: Halkaisija 4,6 m
Altaan syvyys: 1,20 m
Altaan tilavuus litraa: 17 450 litraa

Huudon voittaja vastaa tuotteen purusta ja noudosta Messukeskuksesta ja hoitaa tarvittavat työkalut sekä pakkausmateriaalit niin tuotteiden purkua kuin poisvientiäkin silmällä pitäen.
Purku pitää suorittaa ma 8.4.2019 klo 8–15 välisenä aikana.

Smartia, osasto 7r128

Kaasugrilli Karn

Lähtöhinta: 0 € (ovh 399 €)

Karn on «Urnorsk på grillen» -sarjan tukeva 4 polttimon kaasugrilli, joka on tarkoitettu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Lämpiää nopeasti ja pysyy pitkään lämpimänä. Kestää kovaa ympärivuotista käyttöä. Tukevat valurautaritilät ja 5 vuoden takuuohjelma. Voit valita, haluatko käyttää etulevyä hyllynä vaiko seinänä.

Karn on «Urnorsk på grillen» -sarjan hieman isompi grilli – hän on täydellinen valinta niille jotka haluavat parhaan vastineen rahalleen! Suuri grillausala mahdollistaa usean ruokalajin samanaikaisen valmistamisen. Hän on varustettu tukevilla valurautaritilällä, mikä takaa parhaat mahdolliset grillausominaisuudet. Karn on valmistettu parhaista materiaaleista, mikä takaa sen pitkäikäisyyden haastavissa pohjoismaisissa olosuhteissa.

Ei sisällä kaasusäädinsettiä.

Koko: 154 x 55 x 115 cm
Grillausala: 80 x 42 cm
Polttimet: 4
Teho: 14 kW
Paino: 42 kg

Sunwind Gylling Oy, osasto 7d110

OFYR-lämpölevy

Lähtöhinta: 0 € (ovh 229 €)

Jopa viileinä iltoina pystyt pitämään ruoan kuumana tämän pienen mutta täydellisesti muotoillun ”Rechaud” -lämpölevyn avulla, joka on valmistettu lämpöä varaavasta teräksestä. Lämpölevy lämmitetään hehkuvilla hiilillä. Rechaud -lämpölevyjen KOKO: Ø 30 cm.

OFYR Suomi, osasto 6f21

Promod Lite  II kuivanapitolämmitysohjain

Lähtöhinta: 0 € (ovh 249 €)

Laite on tarkoitettu talvikaudella kylmänä pidettävien tilojen (esim. mökki, asuntovaunu, vene tms.) kosteuden hallintaan. Eli laite käynnistää lämmittimen silloin, kun asetettu suhteellisen kosteuden yläraja on saavutettu. Näin ollen sähköä kuluu vain, jos sisäilma on kosteaa ja säästöt peruslämpöön verrattuna ovat merkittäviä.

Leveltec Oy, osasto 7f140

Premium Hot Tub -kylpytynnyri

Lähtöhinta: 0 € (ovh 2290 €)

Uusi Premium Hot Tub -kylpytynnyri sopii jopa 8–10 henkilölle ja mullistaa tilavuudellaan kylpytynnyrimarkkinoita. Kylpytynnyri ei ole enää vain tunnelmalliseen ja rauhoitumiseen tarkoitettu viihdyke, vaan mahdollistaa myös perheen pienimpienkin riehakkaat vesileikit, koska nyt on tilaa temmeltää!

Premium Hot Tub -kylpytynnyri on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Mm. allas ja kansi Jaxalin polyeteenimuovista. Altaan ulkopinnan metalliosat ovat ruostumatonta terästä sekä läpiviennit niklattua rosteria.

TEKNISET TIEDOT:
8–10 henkilölle
Ulkohalkaisija 200 cm
Ympäriinsä eristetty, allas eps-eristetty istuinten alapuolelta 44 cm ja altaan ympäri thermomuovi-eristys
RST-vanteet
Lämmitin: iso ulkolpuolinen n. 35 kw lämmitin, merialumiinista
Savupiippu 2 m + sadehattu
Letkut lämmittimelle + letkukiristimet
Vedenpoistoputki ja -hana letkuliittimellä
Tyylikäs ja kestävä muovikansi
Altaan muoviosilla 10 vuoden takuu

Huutokaupattavana oleva Premium-kylpytynnyri:
altaan väri: turkoosinsininen
Puuverhous: Harjattu musta
Muovikansi: musta

Tervetuloa tutustumaan huutokaupattavaan ja lukuisiin muihin malleihin messuosastollemme.
Huudon voittaja vastaa tuotteen noudosta Messukeskuksesta ja hoitaa noudossa tarvittavat  pakkausmateriaalit.  Nouto pitää tehdä ma 8.4. klo 8–15 välisenä aikana. Asiakas sopii ajan tarkemmin Hyvän Kaupan Paikan henkilökunnan kanssa.

Suomen Hyvän Kaupan paikka, osasto 7n150

Fleimio Woodhopper kuumasinkitty

Lähtöhinta: 0 € (ovh 160 €)

Klapikärry, joka helpottaa polttopuiden kuljettamista ja säilytystä. Niille, joista polttopuiden kantaminen tuntuu raskaalta tai niille, joilla polttopuiden kuljetusmatka tulipesälle, paljulle tai saunalle on pitkä.

Fleimio woodhopperiin mahtuu noin 2-3 kertaa enemmän polttopuita kuin tavanomaiseen kantotelineeseen.  Korkeus noin 1 metri. Suunniteltu polttopuille, jotka yli 25 cm pitkiä. Fleimio woodhopper nyt kuumasinkittynä, joka kestää ulkoilman rasituksia loistavasti. Valmistettu ja suunniteltu Suomessa

Fleimio, osasto 7f148

Terveyskarhu-villatäytepeitto (150×200 cm) 2 kpl setti

Lähtöhinta: 0 € (ovh 238 €)

Ideaali luonnonmukaiseen nukkumiseen. Peiton päällinen on 100% puuvillaa ja täyte 100% lampaanvillaa (400g/m2). Se lämmittää viileässä ja viilentävää lämpimässä. Sopii villan luontaisen lämmönsäätelykykynsä vuoksi sekä viluiselle että hikoilevalle, talvella ja kesällä. Peitolle riittää hoidoksi tuuletus, mutta sen voi tarvittaessa pestä villapesuohjelmalla 30 asteessa.

Karhuvuoren Terveyspalvelu Ky, osasto 6r71

Säädettävä Terveyskarhu-villatäytetyyny (50×60 cm) 2 kpl setti

Lähtöhinta: 0 € (ovh 118 €)

Hoitaa nukkuessa niskaa ja hartioita. Päällinen on 100% puuvillaa ja täyte 100% villaa (500g/tyyny). Päällisessä on vetoketju, joten tyynyn korkeutta pääsee säätelemään itselle sopivaksi villan määrää vähentämällä tai lisäämällä. Tuuletus riittää hoidoksi, pesu villapesuohjelmalla 30 asteessa tarvittaessa.

Karhuvuoren Terveyspalvelu Ky, osasto 6r71

Valkoinen islanninlampaantalja (100-110 cm), 2 kpl setti

Lähtöhinta: 0 € (ovh 138 €)

Miellyttävän pehmeää islanninlammasta. Väri on luonnonvalkoinen. Taljan pituus on 100-110cm. Talja sopii hyvin erilaisiin istuimiin, sohvalle, rahille, lastenvaunuihin jne.

Karhuvuoren Terveyspalvelu Ky, osasto 6r71

Ovella® masto FKT-4 pyöräteline neljälle pyörälle

Lähtöhinta: 0 € (ovh 279 €)

Neljän polkupyörän teline, joka voidaan asentaa lattiaan säilytystiloissa, varastossa, autotallissa ym. Pyörät eivät rasitu telineessä ja niitä voidaan huoltaa vaivatta. Materiaali maalattu teräs. Satulatuki solumuovia.

Ovella Systems Oy, osasto 3c20

Varmista paikkasi kevään parhaassa huutokaupassa hankkimalla lippusi ennakkoon verkkokaupastamme ja tee unelmahankinnat huutokauppahintaan!

Osta liput!