Huutokaupat — Ihan parhaat kaupat

Huutokaupat ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan ja kevään parhaat huutokaupat odottavat sinua Kevätmessuilla. Meklarina huutokaupassa toimii Jethro Rostedt ja huutokaupat löydät Oma Kodin Gigantti-lavalta sunnuntaina klo 13—14. 

Onnistuneet huutokaupat vaativat valppautta ja suunnitelmallisuutta. Tutustu siis etukäteen huutokaupan tuotteisiin ja tule paikan päälle huutamaan suosikkituotteesi omaksesi!

Hanki lippusi ennakkoon verkkokaupastamme, saat ne edullisemmin!

Osta liput!

Huutokaupan tuotteet:

5 tunnin tehosiivous

Lähtöhinta 41,90 €. (normaali hinta 5 tunnin siivoukselle pk-seudulla on 5 x 41,90 = 209,50 €)

Tarvitseeko kotisi suursiivousta, mutta et itse ehdi, jaksa tai halua tehdä sitä? Tai haluatko testata palveluamme ennen säännöllisen palvelun tilaamista? Kotiringin Tehosiivous on kattava suursiivous, sisältäen perussiivouksen lisäksi mm. pölyjen pyyhinnät kattolampusta lattialistoihin, pysty- ja vaakapintojen puhdistus sis. kaapinovet ja ovien pielet. Tehosiivouksessa puhdistetaan lisäksi ilmanvaihtokanavat, roskakaappi ja lattiakaivo.

Palvelu saatavilla Kotiringin toiminta-alueella. Toimimme Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Tampereella ja Oulussa.

Kotirinki Oy, osasto 3a19

 

Mökkeilijän paketti

Lähtöhinta 10 €

Mökkeilijän käytännöllinrn tuotepaketti sisältää 10L vesiastian, EKOpuutarhakannun, äyskärin, bensakanisterin, ekosuppilon ja sumutepullon. Paketin tuotteiden  yhteisarvo on 32,75 €.

ekopuutarhakannu-10l
sumutepullo-350-ml
oranssi äyskäri-1l
ekosuppilo-hd-luonnonvarinen
bensakanisteri-5l

Plastex, osasto 6r21

 

PILARI-IKI-kiuas

Lähtöhinta 100 € (ovh hinta 795 €)

Pilari-IKI on sähkökiukaiden ”pikkujättiläinen” ja tyylikäs kivikiuas on IKI-Kiukaan kestosuosikki. Pilari-IKI 6 kW sopii 5-9 kuution kokoisiin saunoihin. Sähkökiukaan halkaisija on vain 26 cm, ja pienet suojaetäisyydet mahdollistavat kiukaan asettamisen erittäin pieneen tilaan. Kiukaaseen mahtuu kuitenkin muhkeat 100 kiloa kiviä, jotka U-malliset vastukset lämmittävät koko kiukaan pituudelta. Kaikki IKI-sähkökiukaat on varustettu ammattikäyttöön suunnitelluilla AISI 309 vastuksilla. Pienimmissä saunoissa löylykunto saavutetaan jo 45-60 minuutin lämmityksellä. Suuren kivimäärän ansiosta löylyt ovat lempeän pehmeät tai miehekkään tuhdit, silti tarpeeksi happirikkaat pitempäänkin nautintoon.
Sähkökiuasta voidaan ohjata kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa).

IKI-Kiuas Oy, 7g138

 

 Savuhiisikiuas

Lähtöhinta: 0 €, (ovh. 1230 €)

Uuden kokoluokan savusaunan kiuas, jonka voi asentaa myös puulattialle heijastinpelleillä varustetulla korokerenkaalla 0,7mm teräslevyn päälle. Kiukaan päälle lämmityksen jälkeen asennettava kansi poistaa muotoilunsa ja rakenteensa ansiosta kiuaskivet noesta erityisen puhtaiksi.
Täysin ruostumaton rakenne. Kiukaan ulkovaipan ja sisäpuolen heijastinpeltien väliin ohjataan viilennys- ja toisioilmaa. Näin kiukaan pintalämpötilat pysyvät alhaisena. Kiukaan sisäosassa ei ole rautaosia, joihin löylyvesi yltäisi, joten löyly tulee puhtaasti kiuaskivistä. Kiukaan kokonaispaino on 235 kg ja löylyä antava kivimassa 140 kg.

Mitat
Halkaisija: 600 mm
Kiukaan korkeus (ilman kantta):
puulattialla 818 mm, betonilattialla 778 mm
Löylyhuoneen tilavuus: 8-14 m3
Löylyhuoneen minimikorkeus: 2 150 mm

Holvisaunat Oy, osasto 7e140-2

 

Immuniteettia parantava CBD-A hampputuotepaketti

Lähtöhinta 10 € (ovh 173,44 €)

Tuotepaketti sisältää:
1. CBD-A Hamppumehu 90 kapselin lasipurkki (OVH 99,99 € alv 14%)
2. CBD-A TInktuura 30 grammaa (OVH 44,95 € alv 14%)
3. CBD-A Imeskelytabletit (OVH 28,50 € alv 14%)

Hamppumaa Oy, osasto 7c159

 

 Älylukko Yale Doorman

Lähtöhinta 50 € (ovh 399 €)

Yale Doorman –älylukko on suunniteltu erityisesti omakotiasujien tarpeisiin. Avaimettomuus tuo myös helpotuksen arjen yllättäviin ongelmatilanteisiin. Lenkille voi lähteä ilman avainnippua, eikä avaimen kotiin unohtaminenkaan enää haittaa. Voit käyttää ovesi lukitusta avauskoodilla ja mobiiliapplikaatiolla. Yale on ASSA ABLOY-konserniin kuuluva globaali kuluttajabrändi. Yalea Suomessa edustaa Abloy Oy.

Abloy, osasto 3c41

 

 

Koriks 1200L kylpytynnyri

Lähtöhinta 500 € (ovh 1680 €)

Kylpytynnyriin Koriks 1200 mahtuu 1200 litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle.
Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Materiaali on kestävä ja hyvännäköinen.
Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely (öljytty), vedenpoisto, 30kW merialumiinista ulkokamiina + tarvikkeet (2 m piippu, letkut, klemmarit, läpiviennit).
Lämmitysaika: 5–38 ˚C/1,5 h.
Käytämme kylpytynnyreiden valmistuksessa vain laadukkaimpia materiaaleja ja siksi voimmekin tarjota lasikuitusisuksille sekä kamiinoille 3 vuoden takuun.
Koriks-Fiiber on valmistanut lasikuitutuotteita vuodesta 1976 ja lasikuituisia kylpytynnyreitä vuodesta 2008.
Koriks-Fiiber luo laatua ja tunnelmaa!

Koriks-Fiiber OÜ, osasto 7n100

 

GeoTrap haju- ja ravinnesieppari huussiin

Lähtöhinta 0 € (ovh 24,90 €)

Professorin idea typpeä sitovasta mineraalista jalostui GeoTrap ravinnesieppariksi.
GeoTrap haju- ja ravinnesiepparia lisätään huussiin aina käynnin yhteydessä. Virtsassa on paljon typpeä ja kiinteissä ulosteissa on paljon fosforia. Niitä ei kannata haaskata, vaan kompostoida ja käyttää kasveille. GeoTrap sieppaa itseensä typpeä ennen kuin se ehtii haihtua haisevana ammoniakkina ilmaan ja samalla GeoTrap saostaa ulosteiden fosforia. On turha käyttää energiaa lannoitteiden valmistukseen, kun ravinteita on jo kierrossa ihan riittämiin. Kierrätetään!

GeoTrap sitoo ravinteet tehokkaasti ja estää niitten karkaamisen ympäristöön. Sinilevää on vesistöissä nyt ihan liikaa. Me voimme kaikki yhdessä saada muutoksen aikaan ja pitää yhdessä vesistöt kunnossa myös tuleville sukupolville.

NanoGeo Finland Oy, osasto 7e100-7

 

Fleimio woodhopper

Lähtöhinta 85 € (ovh 138 €)

Fleimio woodhopper -halkokärry helpottaa polttopuiden kuljetusta, jos polttopuut painavat paljon tai jos matka puuliiteriltä tulisijan, paljun tai saunan luokse on pitkä. Tuotteena Fleimio woodhopper on Suomessa valmistettu. Lisätietoa http://fleimio.com/product/fleimio-woodhopper

Fleimio, osasto 7e140-1

 

 

 

PyöräNoja PN-4

lähtöhinta 100 € (ovh. 240 €)

Pyöräparkkijärjestelmä ovella® PyöräNoja PN-2, joka voidaan asentaa esimerkiksi pihalaatoitukseen.
Lue lisää tästä >>.

Ovella systems Oy, osasto 3e19

 

 

 

 

Aurinkopaneeli mökkikäyttöön, säädin ja asennuskiinnikkeet

lähtöhinta 430 € (ovh xxx)

Aurinkosähköjärjestelmä mökille (12V 16,3A / 24V 8,15A)
2*130 Wp SaloSolar Oy:n avainlippu aurinkopaneeli (1 paneeli, 1636mm x 992mm)
2 kpl Tasakattoteline
2 kpl Lite F-aluprofiili 40.0 kisko (à 1,65m)
4 kpl F-profiilin kiinnike
1 kpl Säädin Steca PR2020

Areva Solar Oy, osasto 1d10

 

 

Brücke CLICK -sähkötyökalusetti

Lähtöhinta 0 € (ovh n. 200 €)

Brücke on mutkaton valinta kaikenmoiseen tekemiseen. Valikoimaan kuuluu käteviä välineitä nikkarointiin ja remontointiin. Tuoteperheen tähti on yhdellä akulla toimiva Brücke CLICK -sarja. Brücke on saatavilla vain Tokmannilta! Huutokaupattavaan settiin kuuluvat Brücke CLICK -tuotteet ovat akkuporakone laturilla ja kahdella akulla, monitoimityökalu, pistosaha ja LED-työvalaisin. Huutokaupattavan setin yhteisarvo on noin 200 euroa.

Tokmanni, osasto 6h90

 

Kotakeittiö Notski -tulisija

Lähtöhinta: 50 € (ovh 299 €.)

Kotakeittiö Notski – valmis nuotiopaikkasi!
Helposti siirrettävä, heti käyttövalmis tulisija monipuoliseen ruoanlaittoon. Notskin äärellä valmistuvat monenlaiset herkut erilaisilla Muurikka lisävarusteilla ja se luo tunnelmaa yhteisiin hetkiin pihalle tai vaikkapa rantaretkelle. Kerää ystävät yhteen nauttimaan avotulella valmistetuista herkuista!

Notski on ikään kuin valmis nuotiopaikka, jossa on huolehdittu nuotion riittävästä ilmansaannista ja sitä myötä helposta tulenteosta. Notski on helposti sijoitettavissa haluamaasi paikkaan ja heti käyttövalmis. Se on helppo kasata ja purkaa osiin säilytystä varten, eikä se vie paljoa tilaa varastoitaessa. Materiaaleina on käytetty laadukasta suomalaista terästä ja pinnat on käsitelty kovaa kuumuutta kestävällä maalilla.

Opa Muurikka Oy, osasto 6b88

 

 

Kärcher vesiautomaatti BP 3 Home & Garden

Lähtöhinta 69 € (ovh hinta 219 €)

Kärcher BP 3 Home & Garden elektroninen vesiautomaatti.

Kärcher, osasto 6b50

 

 

Bastard-grilli

Lähtöhinta 500 € (ovh 999€)

Bastard on sekä grilli, uuni että savustin – ja slow cookingin taituri
Bastard on kahden Hollantilaisen intohimoisen grillaajan Wesselinkin veljesten kehittämä Kamado-grilli. He uskovat, että kaikki voi olla parempaa, kauniimpaa ja tehokkaampaa. He pyrkivät jatkuvasti oikeaan tasapainoon muodon ja toiminnallisuuden kanssa ja heille on erittäin tärkeää pientenkin yksityiskohtien kehittäminen ja viimeistely. Markkinoiden monipuolisin (hiili)grilli on kotikulinaristin unelma, jolla grillataan, paistetaan, haudutetaan, savustetaan ja paahdetaan tai jolla leivotaan leivonnaisia, leipää ja pizzaa säädettävässä lämpötilassa. Bastard -grillillä voi valmistaa terveellisesti käytännöllisesti katsoen kaikkia ruoka-aineita ja ruokalajeja kevyesti grillatusta lihasta tai herkullisesta kalasta aina rapeaan pizzaan tai herkullisiin jälkiruokiin.

Idelux Oy, osasto 6b81

 

Kuva: petriaho.com

Puutarhuri ja kivimies päiväksi töihin

Lähtöhinta 100 € (ovh 780€)

Huuda itsellesi puutarhuri ja kivimies päiväksi pihallesi töihin. Huutosumma lahjoitetaan kokonaisuudessaan  Brother Christmasin valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen, joten nyt on mahdollisuus tehdä samalla hyvää, kun pihasi saa päivityksen ammattitaitoisten tekijöiden käsissä!

Rainset Oy, osasto 6g50

 

Antiikkinuotiopaikka Roihu

Lähtöhinta 10 € (ovh 268 €)

Iltanuotion tunnelmaa! Luonnonkivimäinen pihatulisija istuu kauniisti ympäristöönsä ja sen uumenissa valmistuvat grilliruuat herkkuhetkiin. Tulisija on helppo kootaja ylläpitää. Kaikki tarvittava tulee samassa paketissa eikä tulisijaa tarvitse purkaa talveksi. Tuote toimitetaan parhaalle huutajalle vk 22 eteenpäin asennusvalmiina suoraan kotiovelle.

Lakan Betoni, osasto 6h51

 

Samsung 65” 4K UHD Smart TV

Lähtöhinta 100€ (Gigantin hinta 1499€)

65″ LED Smart-TV
HDR-tekniikka, UHD-skaalaus
Tizen-käyttöjärjestelmä, 6-sarja

Nauti Samsung 65″ UE65MU6475 Smart-TV:n tuottamasta korkealuokkaisesta 4K UHD -kuvasta ja kehittyneistä kuvatekniikoista. TV:n mukana tulee metallinen kaukosäädin. Digivirittimet antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkolle.

Gigantti, osastot 3b11, 3c21, 3c11

Vitavia Poseidon 10,00 m2 lasikasvihuone + sokkeli

Lähtöhinta 1000 € (SVH 3800 €)

Korkeus: 2500 mm
Räystään korkeus: 1880 mm
Leveys: 2580 mm
Syvyys: 3910 mm
Pariovien mitat: 1,44 x 1,74 m
Lasitus: kristallinkirkkaat karkaistut lasilevyt ja katto UV-suojattu 10 mm:n polykarbonaatti kennolevyillä
2 kpl tuuletusikkunoita
Väri: Musta
Toimitus sisältää sokkelin

Vahvarunkoinen POSEIDON on suunniteltu intohimoisille harrastelijapuutarhureille. Kasvihuoneen räystäskorkeus on vaikuttavat 1,88 metriä, joten seisomatilasta ei tule puutetta. Uv-suojatuilla kestävillä polykarbonaattilevyillä varustettu katto  suojaa kasvejasi liialliselta auringonpaisteelta, vähentää kondensoitumista sekä minimoi lämmön karkaamisen. Polykarbonaattilevyt vähentävät myös varjostuksen tarvetta. Seinien lasituksena on 3 mm:n kristallinkirkkaat karkaistut lasilevyt.Tukeva ja tyylikkään musta alumiinirunko näyttää aina upealta ja on helppo koota. Erittäin vakaan rungon voi asentaa suoraan tasaiselle alustalle, esimerkiksi laatoille tai betonivalulle ilman sokkelia. Saranallisessa pariovessa on lujatekoinen sylinterilukko. Ovien kautta mahtuu helposti kulkemaan kookkaidenkin tavaroiden kanssa. Kasvihuoneeseen sisältyy kaksi täysimittaista syöksyputkea.

Horisont Enterprises, osasto 6m99

 

Varmista paikkasi kevään parhaassa huutokaupassa hankkimalla lippusi ennakkoon verkkokaupastamme ja tee unelmahankinnat huutokauppahintaan!

Osta liput!