Skip to content

Asu & Inspiroidu -alueen mallihuoneista ja terasseilta ideoita kotiin vietäväksi!

Osta liput!

Asu & Inspiroidu-alue

Asu & Inspiroidu -alueen  mallikeittiö, makuuhuone sekä olohuone ja terassit toimivat nimensä mukaisesti inspraation lähteenä erilaisiin mielessä muhiviin projekteihin. Asu & Inspiroidu -alue löytyy Asu & Remontoi hallin sydämestä.

Terassi Median  teemaolohuoneessa ( 3a38) elektroniikka on vallannut rouheanhulppeaksi ja kontrastiseksi remontoidun tilakokonaisuuden. Uudistetussa olohuoneessa esimerkiksi pehmeän ylelliset moottoroidut verhot liikkuvat kuin ajatuksen voimalla. Osaston rakentamisyhteistyössä mukana muun muassa Ihanin, Home4You ja Pisla.

Sisustuspulmia?

Alueen makuuhuone on AJK-Sisustussuunnittelijoiden eli Sissareiden käsialaa. Sissareiden suunnittelijat tarjoavat sisustusvinkkejä koko Kevätmessujen ajan! Mikäli kaipaat sisustusideoita kotiisi tai mökille, kannattaa suunnata kohti Sissareita (3a40). Mukaan on hyvä ottaa pohjapiirustus tai mitat ja kuvia tilasta, jonka sisustamiseen toivot neuvoja. Neuvonnan kesto on n. 15 min/hlö.

Terassi mielessä?

Stark on rakentanut alueelle jopa 16 erilaista terassimallia. Terassien lisäksi esitellaan erilaisia perustustapoja. Ja kuten kunnon terassilla ainakin, aluella on myös baari!

Tutustu jo etukäteen eri terassimateriaaleihin

Keittiö remontin tarpeessa?

Keittiöremontti on yleensä se kodin kallein. Ennen remontin alkua kannattaa kerätä ideoita monesta eri lähteestä. Asu & Insproidu -alueen Noblessan trendikäs keittiökokonaisuus tarjoilee inspiraatiota keittiöremonttiin!

Osta liput